ATV Bizim Okul - Dizi Yorumları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim Okul 3.Bölüm Özeti (16.02.2013)

Erdal Kartal, Lady Dilara’nın gözüne girmek için çocuklara sırıkla atlama öğretmeye karar verir. Erdal Kartal’ın konuşmasını dinleyen öğrenciler fena bir şaka hazırlar. Elif ve Murat’ı kıskanan 10-A sınıfının erkekleri Murat’ın telefonunu yürütür ve Gözde’ye haince bir şaka yapar. Okul temsilcisi olmak için bir kız öğrenci adaylığını koyunca, Apaçi hemen oyları kendine çekmek için harekete geçer.


 
Bu bölüm son 2 bölüme göre daha iyiydi. Beğendim. Espriler çok yerindeydi, dizi baya eleştiri almıştı, düzülme var. :)
 
Bizim Okul 4.Bölüm Özeti (02.03.2013)

Gülbahar’ı babası evlendirmek üzeredir. Demir bunu duyar ve herkes ayaklanır. Gecenin sonu karakolda biter. Okula acil müdahale açısından yangın sensörü yerleştirilir. Bunu fırsat bilen Laz Cemal sınav iptal olsun diye okulun sensörlerini devreye sokar. Herkes yangın çıktığını sanır ve dışarı koşar. Orkun trafik kazası geçirir. Elif ve Murat yemeğe çıkarlar. Murat eski sevgilisiyle karşılaşınca kıyamet kopar. Baran’ın peşindeki kanlıları çoktan Baran’ın okulunu bulmuşlardır. Baran için artık her şey daha zordur.
 
Dizi baştan aşağıya yenilenmiş. Jenerik değişmiş, müthişti jenerik. :D Bugünkü bölüm de çok çok iyiydi.
 
Dizinin jenerik müziği eskisinden daha iyi olmuş bence.
 
Bizim Okul 5.Bölüm Özeti (09.03.2013)

Baran’ın kan davalıları okula gelir ve Elif’in dersinde sınıfa girip silahlarını Baran’a doğrulturlar. Herkes Baran’ı korumaya çalışır. Okula polisler gelir. Elif ve Murat kanlıları alt etmeyi başarırlar. Altan’ın taksisine aldığı müşteri aslında müfettiştir ve Altan’ın öğretmen olduğunu fark eder. Neşe ve Ziya bir kız çocuğu evlat edinirler. Eda’nın serseri bir sevgilisi vardır, Eda hiç kimseyi dinlemez. Çocuk sürekli gece dışarıda takılan biridir ve Eda’nın başını belaya sokar. Demir ve Kaan tartışırlar. Gülbahar, Demir’in ceza almasından korktuğu için sürekli Demir’i uyarmaktadır.10-A maça gidebilmek için Billy’nin dedesinin öldüğü yalanını söyler. Müdür Ayfer de cenazeye gelmek isteyince işler karışır.