Ben de açmayı çok istiyorum ben de forumdan ayrılacam yine
Why?
Ben de açmayı çok istiyorum ben de forumdan ayrılacam yine
Anacım bunların hepsi şantajcıSKY'nin tüm bölümlerini okursan neden olmasın. (8 bölümü yayınladım sen süper modsun hepsini görürsün)
@Aserat @ozgur2113 @xBUGRAx @Billy Kane @MayısKralı @Yiğitt @mrt-06 bu dizinin yorum konusunu çok açmak istiyorum engel olmazsınız dimi. Askere gitmeden önce son bir istek.
Hazal Kaya ve kendi uğuruma inanıyorum Ayrıca istatistiği en iyi olan benim atmaİstatistiğin çok kötü seviyorsan açma.
İstatistiğin çok kötü seviyorsan açma.
2 yorum konusu açtım 1'i Hayat Bazen Tatlıdır birde Aşkı Roman
Yorum konusu için ben de kapışacağım.
Benimki de uzun süre yine Haziran'a kadar olmayacamSen sadece ayrılacaksın ben uzun süre yokum
Üff kes be ben açacam asker harçlığı varsayBenimki de uzun süre yine Haziran'a kadar olmayacam
Hızlı olan kazansınÜff kes be ben açacam asker harçlığı varsay
La kara sübyan sen Sevdanın Bahçesini açarsınHızlı olan kazansın
Iyy napayım ben o diziyiLa kara sübyan sen Sevdanın Bahçesini açarsın
Tamam yazdım bunu bir kenara inşallah bilgisayarın bozulur giremezsinIyy napayım ben o diziyi
Mobilden açarım Zaten çoğu konuyu mobilden açıyorumTamam yazdım bunu bir kenara inşallah bilgisayarın bozulur giremezsin
Mobilin bozulur inşallah .ssMobilden açarım Zaten çoğu konuyu mobilden açıyorum
Ben uğursuz oluyorum açtığım hiçbir dizi tutmadı, ilk Kösem'i bile batırdım. Yani arada kötü bir rakip de olmalı.Ne planların var?
Ben uğursuz oluyorum açtığım hiçbir dizi tutmadı, ilk Kösem'i bile batırdım. Yani arada kötü bir rakip de olmalı.
Bence Hazalıma kıymazsın sen malum Showu zirveye taşıyan AFK'un başrolüBen uğursuz oluyorum açtığım hiçbir dizi tutmadı, ilk Kösem'i bile batırdım. Yani arada kötü bir rakip de olmalı.