Ha şöyle yola gel bakalımCanım nasılsın seni sevmediğimi mi yazmışım halbuki çok severimKara çocuk İrem'e 1 vermek için bahane üretme .ss
Ha şöyle yola gel bakalımCanım nasılsın seni sevmediğimi mi yazmışım halbuki çok severimKara çocuk İrem'e 1 vermek için bahane üretme .ss
Sevgi Olsun Taştan OlsunHa şöyle yola gel bakalımHangi şarkıyla geliyordun yoğunluktan takip edemedim de
![]()
İnş cnm yaSevgi Olsun Taştan Olsun![]()
Tamam hazırım ver o 1 puanı diğer iki şarkı da Yalın - Ki Sen bir diğeri de Sertab - Açık Adresİnş cnm yaNeyse fena bir şarkı değil
![]()
İnş cnm yaNeyse fena bir şarkı değil
![]()
Özgür hemşehrisine sahip çıkarTamam hazırım ver o 1 puanı diğer iki şarkı da Yalın - Ki Sen bir diğeri de Sertab - Açık Adres![]()
Hemşehri yarışı değil buÖzgür hemşehrisine sahip çıkar![]()
Ha şöyle yola gel bakalımHangi şarkıyla geliyordun yoğunluktan takip edemedim de
![]()
Sevgi Olsun Taştan Olsun![]()
orjinalinde filiz den sonra hikmet karakteri de ayriliyormus bakalım bizde n'olacakÖzgür hemşehrisine sahip çıkar![]()
Bende severim
Orjinalin ilk bölümünü izledim,cesur sahneleri hoşuma gitti bayağı izledimSen ne ara izledin 😱
Kendinden geçmişsindirOrjinalin ilk bölümünü izledim,cesur sahneleri hoşuma gitti bayağı izledim![]()
Mübarek insan dediğin zaman güldüm nedenseMubarek insanimEkli dosyayı görüntüle 62328