Bölüm şahane gidiyor daha iyisi olamazdı. Pür dikkat izliyorum. Umarım Ayşen Gruda çıkmaz çünkü laf giydirmeleri çok hoşuma gidiyor![]()
Yatağında ölü bulacağız gibi bayağı göz yaşı geliyorEcelden kaçamaz hasta kadıncağız.![]()
Olamaz gerçekten üzüldüm o halde benim diziyi sevme sebeplerimden biri bu kadındı ya gerçekten büyük eksiklik olurO sezona gelmedim ama gidiyormuş.![]()
Barış'ın karısı çıkmış, Şeyma gitmiş falan çok yaratıcı bir final gerçekten.![]()
Orijinaline uymak şimdi mi gelmiş akıllarına.Çattık ya orijinalinde de gidiyor kadın.![]()
Sen git final yapan dizine ağlaOrijinaline uymak şimdi mi gelmiş akıllarına.![]()
Bu dizi 59. bölümü görürse haber ver.Sen git final yapan dizine ağla![]()
37 de sezon finalini yaptık 22 bölüm yeni sezonda elbette görürüzBu dizi 59. bölümü görürse haber ver.![]()
İşte yeni sezonda ömrünüz bu kadar uzun olur mu şüpheli.37 de sezon finalini yaptık 22 bölüm yeni sezonda elbette görürüz![]()
Kıskanma git helva kavurİşte yeni sezonda ömrünüz bu kadar uzun olur mu şüpheli.![]()
Kıskanma git helva kavur![]()
Sen kavur zira gelecek sezon bu reytinglerin yarısını anca görebileceksiniz.Kıskanma git helva kavur![]()