Bizim Hikaye 35. Bölüm Yorumları

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
86,266
Puanı
1,060
Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin 35.Bölüm yorumlarını bu başlık altında yapabilirsiniz.
İyi seyirler.
2514137-728xauto-jpg.59544

2514137-728xauto.jpg
@serhatt bu fotoğrafı ekle konuya.
Online olduğunu görünce geri çektim kendimi ama birgün kontrol etmesem birimizin konusu güme gidebilir :F

Şahane bir bölüm geliyor şu elmas konusu çok uzadı bence ben geriden gelmeme rağmen buraya kadar uzaması sıkıntı.

Şükran öldü ve arkasından güzel sahneler geleceğini düşünüyorum Filiz ve babası sahnelerinde. Yarın muhtemelen AB grubunda daha da artar. :D

Şahane bir bölüm geliyor şu elmas konusu çok uzadı bence ben geriden gelmeme rağmen buraya kadar uzaması sıkıntı.

Şükran öldü ve arkasından güzel sahneler geleceğini düşünüyorum Filiz ve babası sahnelerinde. Yarın muhtemelen AB grubunda daha da artar. :D

Ben yine bakamadım nasıl bölüm oldu acep:(

Eğlenceli bir bölümdü. :D

Aysel'in Şeyma ile uğraşması falan baya güldürdü. Aysel reis bölüme damga vurdu diyebilirim. Şeyma da baya güzelleşmişti. :bhr:

Cemil vuruldu, büyük ihtimal ölerek diziye veda edecek. Ömer de gerçek yüzünü ortaya çıkardı, Filiz'e silah çekti. Bakalım diğer bölüme ne olacak, fragmanı bekliyorum. :X

Şükran'ın ölümü üzdü ama bölüme yayılmadı etkisi, 5 dakikaya 'Bir Hafta Sonra'ya bağladı. Şeyma onlardan çok ağladı. :F