Bizim Hikaye 26.Bölüm Yorumları

Bu hafta ben iyice çöküyorum, ilk 20'ye girersem iyi de haftaya sizi imha ederim artık. :A Sen de bu hızla @eskici 'ye kafa tutarsın. :F

Benim sayemde yazıyor zaten nasıl kafa tutacak bana reyiz :A :A @Dosi

Ben 1.olduğu zamanları da gördüm eskiden ama artık o formunu kaybetti beni geçemez :A :A
Ben uyumaya gitmiştim siz dedikodu yapmışsınız :A
Bir ara evet çene tam açılmıştı, liste başındaydım çok ama o eskidendi :A eskici'yi tahttan etmem için @denizz19 olmasıda gerekiyordu :A Hem Deniz hem eskici bu aralar olsaydı uçardım zaten :A:A
2. lik senin olsun eskici. Ben bi ilk 5'te bir ilk 10 da kimi zamanda ilk 20 dışında kalabilirim. Her şekilde zevk alıyorum :A

Bir ara evet çene tam açılmıştı, liste başındaydım çok ama o eskidendi :A eskici'yi tahttan etmem için @denizz19 olmasıda gerekiyordu :A Hem Deniz hem eskici bu aralar olsaydı uçardım zaten :A:A
2. lik senin olsun eskici. Ben bi ilk 5'te bir ilk 10 da kimi zamanda ilk 20 dışında kalabilirim. Her şekilde zevk alıyorum :A

:Fmaşallahh sabahlara kadar devam etmiş sohbett annem kızdığı için çıktım yoksa kalırdım ben daha hazır kızkardeşimde yoktu @denizz19 aa ne diyosun gızz gelince hepten düşer çenemiz:A:A

:Fmaşallahh sabahlara kadar devam etmiş sohbett annem kızdığı için çıktım yoksa kalırdım ben daha hazır kızkardeşimde yoktu @denizz19 aa ne diyosun gızz gelince hepten düşer çenemiz:A:A
Yoo senden 6 dakika sonra benle @turkuazz çıktık konudan :A ne sabaha kadar? 😱 12 gibi normal saatimde çıktım ben :D
Ama turkuazzla sohbetimiz hemen bitmedi tabi :A

Sen de 3.ol iyi gidiyor sana :A