Olsun artık olduğu kadar izlerizHımm biraz kaçırmışsın bölümü evet 🙂 saat 9-05 geçe falan başladı dizi
Olsun artık olduğu kadar izlerizHımm biraz kaçırmışsın bölümü evet 🙂 saat 9-05 geçe falan başladı dizi
Sendemi izliyordun? etiketlemedim pardonMaç bitince kanalı açtım kaçırdım biraz bölümü sanırım![]()
Yok sorun değil,bazı haftalar bölümü yarıdan izliyorum o açıdan diziyi takip ettiğim anlaşılmıyorSendemi izliyordun? etiketlemedim pardon![]()
Olsun artık olduğu kadar izleriz![]()
Bende Kç hariç diğer dizilerde çok yorumda bulunamıyorum aynı anda izleyemediğimi için :SYok sorun değil,bazı haftalar bölümü yarıdan izliyorum o açıdan diziyi takip ettiğim anlaşılmıyor![]()
Fikret ile konuşuyorduEvett yeni karakteri gördünmü Yelizi![]()
Evet birazda ondan oluyor aynı anda dizileri bazen tekrardan bakınca yorumlanmıyor konuyaBende Kç hariç diğer dizilerde çok yorumda bulunamıyorum aynı anda izleyemediğimi için :S
Fikret ile konuşuyordu
Evet birazda ondan oluyor aynı anda dizileri bazen tekrardan bakınca yorumlanmıyor konuya![]()
uğraştıracak onlarıHımm tmm ay bu Barışa sulanıyor ya üff![]()
uğraştıracak onları![]()
Çok karışır durumlarEvet ya Filizin derdi az gibi gerçi fragmanda hastaneden kaçıyordu ama bakalım ne yapacak
Filizin evindeki küçük kız kim?
Filizin evindeki küçük kız kim?
Kiraza benziyorYelizin kızı ama Filizlere kardeşim dedi niyeyse![]()
Kiraza benziyor![]()