Bizim Hikaye 20.Bölüm Yorumları

haha :F sizdemi başladınız o hamleye? :A
İnternetten izlediğim için denk gelmedim haliyle.
Aşk ve Mavide var öyle :S ama bittikten sonra geliyor fragman

Bunu ilk başlatan FOX olabilir yıllar önce o derecedir yapıyor. :A Bölümler ucu ucuna yetişiyor sanırım Bizim Hikaye ve Kadın'da fragman veriliyordu verilmiyor son zamanlarda. :D

Bunu ilk başlatan FOX olabilir yıllar önce o derecedir yapıyor. :A Bölümler ucu ucuna yetişiyor sanırım Bizim Hikaye ve Kadın'da fragman veriliyordu verilmiyor son zamanlarda. :D
FOX kanalını kıskanıyorlar demekki :A diğer kanallar taklit edecek başka birşey bulamamışlarmı :F

Bölüm bitti ara ara yavaşlamalar olsada güzel bir bölüm oldu tufanın öteki eşi çok
durmasa iyi olur sevmedim onu gıcığıma gitti hatta çocukların bir ablası daha çıktı ortaya bakalım kim olacak o :DŞükranın hastalığı Filizi sevindirmesi öyle güzeldi annem bizi seviyormuş demesi öyle güzeldi ki. bakalım haftaya neler olacak

Çok güzel bölümdü yine. Tufan'ın karısı geldi, ay çok komik kadın. Diziye baya renk kattı, çok güldürdü beni. Tufan'ın bornozunu giymiş, çay koyun bana da hararetimi alsın diyor. :F Evi istiyor, ancak öyle boşanırım diyor. Bakalım ne yapacak bizimkiler. :D

Fikri'de siroz çıktı, durumu ağır. Karaciğer nakli yapılması lazım, bira bira diyerek aldı başına hastalığı. :( Elibol bunu da atlatacaktır. :Z

Hikmet'in Esra'ya yazdığı mektup ifşa oldu, Muzo kurtardı olayı. Şükran'ın durumu iyi. Şeyma'nın hastanedeki sahneleri güzeldi.

Fikri'nin bir kızı daha ortaya çıktı, Yeliz diye büyük bir kızı varmış. :F

Ay çok beğendim bölümü, emeklerine sağlık ekibin. :bhr:

20.bölümdeyim şu an ve bölüm çok güzel gidiyor. Şükran bipolar hastası ve tüm gidişlerin ani hareketlerin sebebi buymuş meğer. Annesi ile Filiz'in sahnesi güzeldi. Filiz ile Barış sahnesinde Sezen Aksu şarkısı çaldı ve Feriha aklıma geldi. :D

Tufan vuruldu en azından ölmeyeceğini biliyoruz. :A

Cemil ile Filiz boşanıyor. :A

Şükran ve Şeyma hastane sahnesi süper olmuş ancak Şükran'ın Şeyma'yı ezmesine ayar oldum. .ss

Tufan'ın karısı yakışmış diziye :A bu kadın Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştı @Aserat mavişin annesi :A