10 verdim bence işleri düzeltemez artık mustafa baan yeter enisi kağıya atma zamanı geldi benceevet komik oldu orasıişleri düzeltmeye çalışıyor enispuanın kaç ?
10 verdim bence işleri düzeltemez artık mustafa baan yeter enisi kağıya atma zamanı geldi benceevet komik oldu orasıişleri düzeltmeye çalışıyor enispuanın kaç ?
sağol10 verdim bence işleri düzeltemez artık mustafa baan yeter enisi kağıya atma zamanı geldi bence
mutluu bitsinnn yaaa üzücü bitmesin yada brşey olucaksa enise olsunsağolbakalım yapacağı süprizle senin gönlünü almayı başarabilecek mi ? bu arada 11.bölüm finalçok acıklı bir final geliyor
hahahah ayy napayım mustafayla bana olucağına enise olsun yanıı illa birisine birşey olucaksa@gözlemci duymasın
ya hepinize olursahahahah ayy napayım mustafayla bana olucağına enise olsun yanıı illa birisine birşey olucaksa
Filmide gelecek merak etmeyin film mutlu bitecek @kvp-medya bizim hayatimiz kacis yok filmi cok yakinda ffde..mutluu bitsinnn yaaa üzücü bitmesin yada brşey olucaksa enise olsun
vazgeç bu sevdadanFilmide gelecek merak etmeyin film mutlu bitecek @kvp-medya bizim hayatimiz kacis yok filmi cok yakinda ffde..
hayir hatta hatta yazmaya baslayacagim haftaya 😉vazgeç bu sevdadan
neyse bekliyoruz vampir sırları gibi yazma yalnızhayir hatta hatta yazmaya baslayacagim haftaya 😉
Vampir sirlari nasilki gayet heyecanli bi dizineyse bekliyoruz vampir sırları gibi yazma yalnız
hayir hatta hatta yazmaya baslayacagim haftaya 😉
hahaha cookiesten kurtar bizi kvp-medyavazgeç bu sevdadan
neden be filmde bosanirsin Enisten sana parlakmi parlak delikanli bulurum.hahaha cookiesten kurtar bizi kvp-medya
hayır ikide bir yatak sahneleri falan oluyor o anlamda dedimVampir sirlari nasilki gayet heyecanli bi dizi
sağolOoo güzel olmuş.Beğendim ellerine sağlıkPuanım 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?