10 verdim bence işleri düzeltemez artık mustafa baan yeter enisi kağıya atma zamanı geldi benceevet komik oldu orasıişleri düzeltmeye çalışıyor enis
puanın kaç ?
10 verdim bence işleri düzeltemez artık mustafa baan yeter enisi kağıya atma zamanı geldi benceevet komik oldu orasıişleri düzeltmeye çalışıyor enis
puanın kaç ?
sağol10 verdim bence işleri düzeltemez artık mustafa baan yeter enisi kağıya atma zamanı geldi bence![]()
mutluu bitsinnn yaaa üzücü bitmesin yada brşey olucaksa enise olsunsağolbakalım yapacağı süprizle senin gönlünü almayı başarabilecek mi ? bu arada 11.bölüm final
çok acıklı bir final geliyor
hahahah ayy napayım mustafayla bana olucağına enise olsun yanıı illa birisine birşey olucaksa@gözlemci duymasın![]()
ya hepinize olursahahahah ayy napayım mustafayla bana olucağına enise olsun yanıı illa birisine birşey olucaksa![]()
Filmide gelecek merak etmeyin film mutlu bitecek @kvp-medya bizim hayatimiz kacis yok filmi cok yakinda ffde..mutluu bitsinnn yaaa üzücü bitmesin yada brşey olucaksa enise olsun![]()
vazgeç bu sevdadanFilmide gelecek merak etmeyin film mutlu bitecek @kvp-medya bizim hayatimiz kacis yok filmi cok yakinda ffde..
hayir hatta hatta yazmaya baslayacagim haftaya 😉vazgeç bu sevdadan![]()
neyse bekliyoruz vampir sırları gibi yazma yalnızhayir hatta hatta yazmaya baslayacagim haftaya 😉
Vampir sirlari nasilki gayet heyecanli bi dizineyse bekliyoruz vampir sırları gibi yazma yalnız![]()
hayir hatta hatta yazmaya baslayacagim haftaya 😉
hahaha cookiesten kurtar bizi kvp-medyavazgeç bu sevdadan![]()
neden be filmde bosanirsin Enisten sana parlakmi parlak delikanli bulurum.hahaha cookiesten kurtar bizi kvp-medya![]()
hayır ikide bir yatak sahneleri falan oluyor o anlamda dedimVampir sirlari nasilki gayet heyecanli bi dizi![]()
sağolOoo güzel olmuş.Beğendim ellerine sağlık
Puanım 10
![]()