- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
sağolBana mustafa gerçek bir kişilik gibi geilyor))) mustafa ve ailesi sahici ama olay yok senaryoda puanın 8
sağolBana mustafa gerçek bir kişilik gibi geilyor))) mustafa ve ailesi sahici ama olay yok senaryoda puanın 8
Çok yakınından gozlemissin bu kişiyi
kendisiymisÇok yakınından gozlemissin bu kişiyi
yok alakası bile yokkendisiymis
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kim o zamanyok alakası bile yok
Yok ya gözleme falan yok,senaryo için yarattığım bir karakterÇok yakınından gozlemissin bu kişiyi
Saçmalama sendekim o zaman
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sacmalamiyorum lo olabilirYok ya gözleme falan yok,senaryo için yarattığım bir karakter
Saçmalama sende
nerden çıkartın bunu anlamadım,benimle hiç bir alakası yok bu karakterinsacmalamiyorum lo olabilir
ne biliyim ben @beyazsoy oyle diyince aklima sen geldinnerden çıkartın bunu anlamadım,benimle hiç bir alakası yok bu karakterin
Kendi de olabilir ya da sevdiği bir arkadaşı ama mustafa ya üzüldüğü kesin)))ne biliyim ben @beyazsoy oyle diyince aklima sen geldin
yok ya alakası bile yok 2 dediğinle de niye kızdırıyorsunuz beni oruçlu oruçluKendi de olabilir ya da sevdiği bir arkadaşı ama mustafa ya üzüldüğü kesin)))
kizdigina gore nefret ettigin biriyok ya alakası bile yok 2 dediğinle de niye kızdırıyorsunuz beni oruçlu oruçlu
Allah Allah böyle biri yok tamamen senaryo için uydurduğum bir karakterkizdigina gore nefret ettigin biri
tamam inandimAllah Allah böyle biri yok tamamen senaryo için uydurduğum bir karakter
Çevrede ailesi kavga eden kimse yok yaniyok ya alakası bile yok 2 dediğinle de niye kızdırıyorsunuz beni oruçlu oruçlu
Bilmiyorum eden olabilir bilgim yok hem etseler de bana mı anlatacaklarÇevrede ailesi kavga eden kimse yok yani
evet komik oldu orasıaaaa enisle boşanmak üzereyim gibi hissediyorum çok duygusuz davranıyor bize çokta kaba
hahahaha ağzını yırtarım lan senin dememe koputm vllaaa düzgün konus dedikten sonra benim konusma şeklim ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?