Ne diye herkesi öldürüyorsunyoo ne acelesi ya 1 ay önce yazmıştım ben bu finali
Ne diye herkesi öldürüyorsunyoo ne acelesi ya 1 ay önce yazmıştım ben bu finali
bidaha aile dizisi yazmam zaten sonunda kurtuldum bu diziden,isimsiz kahramanlar 19.bölüme bakar mısınŞok olduk hepimiz @Çiğdem-
Bendeki fantastik dizi cigrindan cikti yani süper güçler sihirli annemin uyarlaması iyicesine mahaf oldubidaha aile dizisi yazmam zaten sonunda kurtuldum bu diziden,isimsiz kahramanlar 19.bölüme bakar mısın
ama çok duygulandım ben öyle değilmi @cookies @Harunnn60 mustafa sadece anne babasından ilgi bekliyordu kendidide anneide öldü yanı senaryoda olsa çok duygusala bağladım vlla düşününcebidaha aile dizisi yazmam zaten sonunda kurtuldum bu diziden,isimsiz kahramanlar 19.bölüme bakar mısın
Bide filmi dusunama çok duygulandım ben öyle değilmi @cookies @Harunnn60 mustafa sadece anne babasından ilgi bekliyordu kendidide anneide öldü yanı senaryoda olsa çok duygusala bağladım vlla düşününce
tek benmi duygusallandım bu finalden mustafanın durumuna gözümden yaş geldi vlla@Çiğdem- ölümü çok komik olmuş
selinanın Finalindede ağlamıştın ben yazdığımda
Sağol aga,öyle oldu ben bir daha bu tür aile dizisi yazmayacağım,benim tarzım aksiyon
Word'de yazdığım için o kısım kalmış kopyalanmamış yani ekliyorum hemen
Dizi aile dizisi tadından aksiyo geçti son bölümlerde sanki.
Hepsinin finalde ölmesi ağır geldi.
Finale göre bölüm kısa kalmış.
Bu zamsna kadar dizi için eline emeğine sağlık11 bölüme 10 puan veriyorum.
olmamaış cnm isimsiz kahramanları okuyorum gibi hissettim 🙂🙂
sıcacık aile dizisini ne hale getirmişsin en azından @cookies filmi yatar artık ben ölmüşüm çünkü
Hadi ama filmede bakınBu güzeldi, aynen ben söyleyecektim o yüzden aksiyon içeren senaryolarını daha çok seviyorum.
Müsait bir zamanda okuyacağımı söylemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?