EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
YuhMezardan ayilinca senin yanina gelecegim filmde 😉
YuhMezardan ayilinca senin yanina gelecegim filmde 😉
Aksiyonlu@cookies sen nasıl buldun finali ?
Ne guzel iste hatta hatta sen beni ayiltcaksin sonra bnde digerlerini ayiltcam 😉
Olaylar olaylar.Aksiyonlu
Ne guzel iste hatta hatta sen beni ayiltcaksin sonra bnde digerlerini ayiltcam 😉
Beğenmedin mi yani ?Aksiyonlu
Hayir tabiki hwrkes oldu resmenBeğenmedin mi yani ?
Bir daha aile dizisi yazmayacağımHayir tabiki hwrkes oldu resmen
Ndn zaten bu aile dizisi degildiki aile- entrika- aksiyon karisimiydi sonunda da öldülerBir daha aile dizisi yazmayacağım
Aile dizisi yazmayı beceremiyorum,aksiyon benim tarzımNdn zaten bu aile dizisi degildiki aile- entrika- aksiyon karisimiydi sonunda da öldüler
Onu anladimAile dizisi yazmayı beceremiyorum,aksiyon benim tarzım
Polisler görevde başarılı oldu Süleyman ve çetesi çökertildi ama sadece Enis ve ailesi kaybettiGuZel de keske polisler kazansaymış
Bu güzeldi, aynen ben söyleyecektim o yüzden aksiyon içeren senaryolarını daha çok seviyorum.Ben böyle dizi yazamıyorum ya bidaha böyle aile dizisi yazmayağım illa işin içine polis asker giriyor
Bu ilk ve sondu zaten bir daha hayatta aile dizi yazmam benim tarzım aksiyonBu güzeldi, aynen ben söyleyecektim o yüzden aksiyon içeren senaryolarını daha çok seviyorum.
Müsait bir zamanda okuyacağımı söylemiştim.
Kurtlar Vadisi Pusu ve Kaçak dizisi izleyen adamın ne işi olur aile dizileriyle, İsimsiz Kahramanları okurken heyecan yapıyorum.Bu ilk ve sondu zaten bir daha hayatta aile dizi yazmam benim tarzım aksiyon
Haklısın abi böyle bi işe kalkışmakla büyük bir hata yaptımKurtlar Vadisi Pusu ve Kaçak dizisi izleyen adamın ne işi olur aile dizileriyle, İsimsiz Kahramanları okurken heyecan yapıyorum.
neresiniBen beğenmedim
Herseyi , aceleye gelmişHaklısın abi böyle bi işe kalkışmakla büyük bir hata yaptım
neresini
yoo ne acelesi ya 1 ay önce yazmıştım ben bu finaliHerseyi , aceleye gelmiş