Bizim Foruma Dair Yılbaşı Özel (6.Bölüm) | batuhankaralar eskici Harunnn60

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710

Jingle Bells müziğiyle konuklarımızı stüdyoya davet ediyoruz.
es: eskici hr: harun bk: batuhankaralar

Ve hepsi stüdyomuza geliyor. Öncelikle hoşgeldiniz,mutlu seneler diyerek sorularımıza başlıyoruz.

İlk önce eskiciden başlıyoruz. Kendini biraz tanıtır mısınız?
es:
Adım Yusuf, ama eskici olduğumuz içi genelde eskici derler.
Edirne'de yaşıyorum, 24 yaşındayım, bekarım iş durumum iyi, taliplerimi bekliyorum

Hobilerin ne eskici?
es:
Eski olan her sey hobimdir yani güzel seyler

Nickinin anlamını sormadan etmiyorum kimseye

es:
Nickim en sevdigim dizi olan Ucurum dizisindeki bir karakterden gelir o gün bu gündür eskici olarak hayatima devam ediyorum

Peki bu yılın şarkısı ne sence?
es:
Sevdiğim çok şarkı var ama bu yılın en iyisi Afitap'tı.

Forumda en sevdiğin kişi kim eskici sakın Fatih deme

es: Tek kisi=tek kelime ve tek kelimeyle herkes diyorum

Kaş çizerken göz çıkarttın eskici
Forumda en sevmediğin,gereksiz şey?
es:
Siyaset.
Peki Harun sana geçelim. Sen kendini tanıt bize.

hr:
19 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum. sağlık okuyorum.stajım yeni bitti.
kızlarla çok geziyorum

Ooo, peki hobilerin ne Harun?
hr: Hobilerim aslında böyle kendimi sınırlandırmak istemiyorum ben her zaman eğlenceli olan herşeye açığım
Yani arkadaşlarımla eğlenceli şeyler yapmak çok zevkli

Çok merak ettiğim bir şey var, nickinin anlamı? Harun tamamda, 60?
hr:
Nickim zaten kendi ismim
"60" anlamı ise annnemin memleketi Tokat oradan geliyor

En sevdiğin şarkı?
hr:
Katy Perry - Dark Horse
Forumda en sevdiğin kişi?
hr:
Çok sevdiğim Kişiler var zaten ama dost kardeş dediğim kişiler çok azdır.onlar kendilerini bilir

Forumda en nefret ettiğin şey?
hr:
Gıcık olduğum şeyler vadi dizisi hakkında biz a desek kışkırtıcı oluyoruz. Yani güzel bir şey desek bile bazı üyeler şaşırıyor inanmıyor filan. Zaten eskisi kadar dizinin konusu geçmiyor.
Birde beni tanımadan iftira atılmıştı
. Çok geziyor filan o ev kuşuna selamlar.
diyeceğim odur ki birisini tanıyın öyle karar verin.

Peki Harun'uda tanıdık sendeyiz, batuhankaralar

bk:
Sen hiç zahmet etme, banada aynı soruları soracağını biliyorum hemen cevaplayayım.

Masrafsız konuk candır.

bk:
Adım Batuhan, 21 yaşındayım. Üniversiteden dolayı 2,5 yıldır Eskişehir'deyim ama aslında İstanbul'da yaşıyorum
Hobilerim Editörlük yaptığım birkaç internet sitesi var, oralarda yazı yazmayı seviyorum. Hafta sonları film-dizi partisi yapmayı, müzik dinlemeyi ve her ne kadar şu sıralar yapamasam da bisiklet turuna çıkmaktan hoşlanıyorum. Nickimin anlamı yeterince açık değil mi
En sevdiğim şarkı cevaplaması zor olsada Sıla-Yan Benimle.
Forumdan en sevdiğim kişi ise bana şu sıralar küs olduğunu düşünsemde @takas agam. MusicSurvivor'da 1 puan verilmesi ve siyaset konularında bazı arkadaşların aşırı ısrarcılığını sevmiyorum

Peki senide tanıdığımıza göre sorularımız olacak forumu ne kadar tanıdığınızı ölçeceğiz. Ama öncesinde destere ile yaşadığımız anket krizi VTRsini ekrana getiriyoruz.

-destere ile anket-
1- En sevdiğin yemek

a- Yaprak Sarma b- Kayseri Mantısı = ikisinide sevmem

2- En sevdiğin tatlı nedir?
a- Sütlaç b- Puding = tatlı sevmem tatlıyla aram yok

3- Seda Sayan'ı sever misin?

a- Sever b- Sevmez = nefret ederim

4- En sevdiğin çizgi film?

a- Tom ve Jerry b- Şirinler = ikiside değil doğru cevap silvester

5- En sevdiğin program?

a- Güldür Güldür b- Çok Güzel Hareketler Bunlar = avrupa yakası , yalan dünya

O mu bu mu?

6- a- eti b- ülker= hiçbiri

7- a- nike b-adidas = lastik çizme

8- a- Merve Aydın b- Turabi Çamkıran = ikisinide sevmem

9- a- Kar b- Yağmur = kar tabiki, ilk defa sorudaki bir şık tuttu

10- a- Ice Tea Şeftali b- Ice Tea Limon = kola

Evet destere şıklarımızdan memnun olmayıp yeni şıklar ekledi kendine.
Burdan destereyede selamlarımızı yolluyoruz.

Oyuna geçiyoruz şimdi.
İlk sorum 'Forum en sevdiğin yemek?' sorusuna ne cevap vermiştir? (yaprak sarma)
a- yaprak sarma b- kayseri mantısı

hr: bence mantı demişlerdir. -
es: yaprak sarma +
bk: mantı -
2. Forumun en sevdiği tatlı nedir?
(sütlaç)
a- puding b-sütlaç

hr: puding -
es: sütlaç +
bk: sütlaç +

3. Forum Seda Sayan'ı... (sevmez)
a- sever b-sevmez

hr: sever -
es: sevmez +
bk: sevmez +

4. Forumun en sevdiği çizgi film ... dir (tom ve jerry)
a- tom ve jerry b- şirinler

hr: tom ve jerry +
es: tom ve jerry +
bk: şirinler -

5. Forumun en sevdiği program.. (çok güzel hareketler bunlar)
a- güldür güldür b-çok güzel hareketler bunlar

hr: güldür güldür -
es: çok güzel hareketler bunlar +
bk: güldür güldür -

Foruma göre o bu mu bu? (ülker)

6. a- eti b- ülker

hr: eti -
es: ülker +
bk: eti -

7. a- nike b- adidas (nike)

hr: nike +
es: nike +
bk: adidas -

8. a- merve aydın b- turabi çamkıran (merve aydın)

hr: merve aydın +
es: merve aydın +
bk: merve aydın +

9. a- kar b- yağmur (kar)

hr: kar +
es: kar +
bk: kar +

10. a- ıce tea şeftali b-ıce tea limon (şeftali)

hr: ıce tea yağmur ?????
es: şeftali +
bk: şeftali +

Ve İrem Derici'yi arayıp bizim için programa gelip mini konser verir misin dedim tabi ki dedi şimdi sizler için sahnede

İreme kırmayı geldiği için teşekkür ederken oyunumuzun kazananı açıklıyorum 10/10 yapan @eskici !!!

Diğer sonuçlar: 4/10 Harunnn60
5/10 batuhankaralar

Şimdi hakkında ne düşünüyorsun bölümümüz var, batuhankaralar senden başlayalım bu sefer

bknin cevapları

MayısKralı (Bir ara bayağı aktiftin ama sonra biraz ara verdin. Açığı kapatman lazım.)
vadikızı (Art niyetli olmayan ama fazla duygusal bir ablamız.)
sokak sanati (En son Ariana'ya kaç vereceğimi düşünüyordum
)
xemrexxx (Melun.)
destere (Mayolu kız düşkünü.)
Çiğdem- (Oklavalı sincap.)
dosimosi (Kendisini pek tanıma fırsatımız olmadı ama renkli bir üyeye benziyor.)
pompy (Atanamamış çaylak üye
)

eskicinin cevapları
MayısKralı: İyi cocuktur severiz kendisini forum yarismalarinda tanistik saniyorum ve sayesinde ilk kez bir yarismaya katildim ve iyi bir derece elde ettim. Kötü espri yapmayi birakip benim gibi güzel espriler yapsa daha iyi olacak tabi

vadikızı: Ablamiz cok iyi birisi öncelikle onu söyleyeyim. Kendisiyle bu yil biraz daha fazla konusma firsatim oldu hic tartistigimizi da hatirlamiyorum seviyoruz yani kendisini

sokak sanati: Birkac yildir tanidigim birisi Survivor konusunda cok tartismisligimiz vardir. Bizim forumun Survivor kavgalari meshurdur ama biz hicbir zaman ciddi bir tartisma yasamadik hep eglenirdik yarismada ve kankalarin kankasi oldu iste forumun en efsane adamlarindan birisidir sokaklarin da efsanesidir tabi

xemrexxx: trollcü basi özellikle bu sene trollerine baya maruz kaldim ve bazi konularda tartismisligimiz olsada severim kendisini. Forumun en komik üyelerinden birisidir tabii ki de benden sonra

destere: sevdigim üyelerden birisidir bazi konularda tam benim kafada ama bazi konularda da yanlis yolda gidiyor bunu düzeltmesi lazim
ve yine benden sonra forumdaki en komik üyelerden birisidir

Cigdem: de sevdigimiz üyelerden birisidir ama sevmedigimiz yönleri de var tabi mesela Gülsen'e laf söylemese ve efsaneyi sevse iyi olacak birde espri yapmasa iyi olacak kötü espri yapiyor sonra da eskiciden ders aliyorum falan diyor sonucta biz bir markayiz yani böyle kötü esprilerle anilmak istemeyiz

dosimosi: Survivor döneminde tanistigim birisi ve bu forumda Survivor konusunda benle ayni fikirde olan tek kisi birlikte Acun'a cok giydirmisligimiz vardir. Yeri gelmisken söyleyeyim Survivor yalan sakin inanmayin
neyse fazla konu disina cikmayalim sonuc olarak dosimosi iyi birisi ve seviyoruz kendisini

pompy: reyizimiz forumdaki en sevdigim üyeleren birisidir dizileri efsane kendisi efsane ayni zamanda komik de daha ne olsun seviyoruz reyizi

harunnn60ın cevapları:
Mayıskralı hakkında düşüncem

Başta çok program yapıp hep yarım bırakıyordun hatta sana o zamanlar kızıyordum
Ama beni daha tam tanımadan benim duvarıma yazmıştın nerdesin Harun diye. Çok mutlu olmuştum
kalbi temiz birisisin umarım mutlu olursun

Sokak sanayi

2013-2014 yılları aramız süperdi cidden sonra bozuştuk filan
Şimdi iyiyiz
Bence Umut forumda çok renkli bir isim gittiğinde forum sessizleşmişti. Ama bana özelde reelde daha ciddiyim demişti
Trump ciddilik kaldırmaz ona buradan diyelim

Çiğdem

Çiğdem'i abla değilde böyle yoldaş gibi görüyorum zaten Emre destere ve ben onun ilk arkadaşlarıyız.
Şimdi ki arkadaşları sonradan oldu
Kimse aramıza girmesin yakında akraba olcaz zaten

Umarım hayatında çok çok mutlu olur onu çok seviyorum <3

Destere
Çok ilginç bi kişilik böyle ömrümde görmedim onun gibisini
Bwnce kesinlikle YouTuber olmalı yada stand ip filan yapmalı
Kendisini harcıyor burada Ozan parada vermiyor zaten

Şaka bi yana çok seviyorum onu. Oda beni çok seviyor.

Xemrexxx
Çok güzel şakalar yapıyor kesinlikle komik. Duygularını pek belli etmiyor çünkü pek konuşmayı sevmiyor. Bence sevip sevmeyeni olsun forumu ayakta tutan isimlerden.
Çok övdüm ya

Dosimosi
Survivor zamanları konuşurduk az ama sonradan aktif oldu. Bence renkli bir kişilik ama arada sert mesajları oluyor.
İsveç'te yaşaması çok dikkati Çekiyor
Hayatında belli sıkıntılar çekmiş be tecrübesi var bazı kişiler ona kulak vermeli

Pompy
Destere gibi oda ilginç ama kimse anlamaya çalışmıyor çocuğu
karışık senaryo yazmasının nedeni şikayet yememesi için. malum 2013te. Maskeli ve Polat Şaşmaz şikayet edince çocukta anlamasınlar diye karışık yazmaya başlıyor

Reel kişiliği de garip olsa pompiyi seviyoruz. <3

Şimdi son bölümüzdeyiz, bu bölümde Harunnn60 yok kendisine buraya kadar katıldığı için teşekkürler. <3 foruma dair ve 2016 ya dair sorularım var eskiciden başlıyalım

Burası survivor olsa ilk kimi elerdin eskici

es:
Burasi Survivor olsa ilk seni elerdim Mayis cünkü stratejik gitmek lazim ve Mayis ayina kalmadan seni elemek lazim yoksa tehlike olusturabilirsin

DarkLeqenDin yokluğu hissediliyor mu?
Bu aralar foruma pek giremiyorum ama bazen hissediliyor tabi darki hissedilmez mi hic

pompy dizilerine önerin?
Pompy reyizin dizileri efsane zaten pek önerebilecegim bir sey yok ama biraz komedi katabilir dizilere

Forumda 2017 için beklentilerin?
2017'den forum icin beklentilerim saglikli bir yil olmasi bu yil oldugu gibi forumun sık sık bozulmamasi

Forumu bir diziye benzetsen o ne olurdu?
Forumdan Avrupa yakası çkar bence

2016da forumda unutamadığın olay?
2016'da forumda unutamadigim özel bir olay yok genel olarak cogu sey aklimda zaten ama kendi adima yarismalara katilmaya basladim ve iyi dereceler elde ettigim oldu,reyting tahminleri yarismasinda sampiyon oldum. Bunu da tekrardan söylemis olayim herkes duysun

2017 için güzel bir mesaj yaz foruma.

2017 herkes icin saglikli,mutlu,huzurlu bir yil olsun klisesine girelim baska diyecek pek bir sey yok 2016 yili benim icin pek iyi gecmedi cogu kisinin de böyle düsündügünü biliyorum umarim 2017 güzel bir yil olur. Herkese Mutlu Yillar

Sıra batuhankaralarda

Burası survivor olsaydı ilk kimi elemek isterdiniz?
Marul kafa boniş @denizz19'u eleyip yerine geçmek isterdim

DarkLeqenDin yokluğu hissediliyor mu?
Aslında arada gelip gidiyor ama Vadi olmadığı için pek aktifliğini göremiyoruz. Eskisi gibi aktif olsa sevinirim tabi

pompynin dizilerine öneriniz?
İmla kurallarına uysun başka bir şey istemiyorum

2017'den forum için beklentiniz?
Forumda az tartışmalı, az banlı, bol yorumlu, mümkünse en erken yönetici alımında editörlük görevi alacağım bir yıl olmasını temenni ediyorum

Forumu hangi diziye benzetiyorsunuz?
İçerde. Herkes herkesin arkasından kuyusunu kazıyor gibi geliyor bana

2016da forumda unutamadığınız olay
@china_shangai abimizin ani vefatı
Ölümün çok yakın olduğunu bir kez daha görmüş olduk, tekrardan Allah rahmet eylesin.

Bizde @china_shangai abimizi tekrardan anıyoruz. Allah rahmet eylesin..

Son olarak üyelere 2017 için mesaj yazar mısın.

Çok klişe olacak ama hepinize musmutlu yıllar dilerim
Yarışmalarda bana iyi puan vermeyi unutmayın, hepinizi seviyorum

Ve katıldığınız için çok çok teşekkürler arkadaşlar.

Göstermelik bir geri sayım yapıyoruz.
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

HERKESE MUSMUTLU YILLAR KÜSLER,DARGINLAR BARIŞSIN BENCE BU YILDA

KAPANIŞ ŞARKISI:

Forumu @eskici çok iyi tanımışsın. Tebrikler ama benim cevabım bazılarında farklı olmuştu.

İyi bir yılbaşı sohbeti olmuş,konukların cevaplarıda samimi,içten olmuş..@batuhankaralar @eskici @Harunnn60 içten sohbetiniz için teşekkürler @MayısKralı konu için emeğine sağlık

@batuhankaralar düşüncelerin için teşekkürler
bu haftaki puanıma sakın bakma. aciklanirken kafani çevir

@eskici evet cok saydirdik Acuna demi

harika cevaplar vermişsin 😉

@Harunnn60 sertlik bizim doğamızda var

@MayısKralı eline sağlik güzel bir program olmuş.
böykelikle yaşlarini öğrenmis olduk

ben @eskici nin isminin Fatih olduğunu sanmistim

Son düzenleme:
Çok güzel bir program olmuş sorular ve cevaplar gayet yerinde olmuş emeğine sağlık
@MayısKralı 😉
@eskici Yusufum bende seni çok seviyorum evet bu sene senle çok konuştuk ve senin neşeli espri sohbetini çok seviyorum ve evet senle hiç tartışmadık bu yüzdende ayrı mutluyum
seni çok seviyorum yusufum namı değer ESKİCİ

@batuhankaralar batuhanım benim tontişim canım kardeşim evet ablan duygusal inşallah bundan sonra neşeli göreceksin beni

Forumu @eskici çok iyi tanımışsın. Tebrikler ama benim cevabım bazılarında farklı olmuştu.
Gercektende iyi tanimisim bu kadar beklemiyordum tebrikler bana
evet senin Turabi-Merve sorusuna Turabi dedigini tahmin edebiliyorum

Kendime özel olan ismim Yusuf ama sonuc olarak hepimiz bir Fatih'iz

Güzel yorumlar için teşekkürler, konuya uğrayıpta yorum yapmayanları kınıyorum.

Ama ben burdada yokum yaa :'( bananeeeeee :'( :"(