- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
Jingle Bells müziğiyle konuklarımızı stüdyoya davet ediyoruz.
Ve hepsi stüdyomuza geliyor. Öncelikle hoşgeldiniz,mutlu seneler diyerek sorularımıza başlıyoruz.
İlk önce eskiciden başlıyoruz. Kendini biraz tanıtır mısınız?
es: Adım Yusuf, ama eskici olduğumuz içi genelde eskici derler.
Hobilerin ne eskici?
es: Eski olan her sey hobimdir yani güzel seyler
Nickinin anlamını sormadan etmiyorum kimseye
es: Nickim en sevdigim dizi olan Ucurum dizisindeki bir karakterden gelir o gün bu gündür eskici olarak hayatima devam ediyorum
Peki bu yılın şarkısı ne sence?
es: Sevdiğim çok şarkı var ama bu yılın en iyisi Afitap'tı.
Forumda en sevdiğin kişi kim eskici sakın Fatih deme
es: Tek kisi=tek kelime ve tek kelimeyle herkes diyorum
Kaş çizerken göz çıkarttın eskici
es: Siyaset.
Peki Harun sana geçelim. Sen kendini tanıt bize.
hr: 19 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum. sağlık okuyorum.stajım yeni bitti.
Ooo, peki hobilerin ne Harun?
hr: Hobilerim aslında böyle kendimi sınırlandırmak istemiyorum ben her zaman eğlenceli olan herşeye açığım
Çok merak ettiğim bir şey var, nickinin anlamı? Harun tamamda, 60?
hr: Nickim zaten kendi ismim
En sevdiğin şarkı?
hr: Katy Perry - Dark Horse
Forumda en sevdiğin kişi?
hr: Çok sevdiğim Kişiler var zaten ama dost kardeş dediğim kişiler çok azdır.onlar kendilerini bilir
Forumda en nefret ettiğin şey?
hr: Gıcık olduğum şeyler vadi dizisi hakkında biz a desek kışkırtıcı oluyoruz. Yani güzel bir şey desek bile bazı üyeler şaşırıyor inanmıyor filan. Zaten eskisi kadar dizinin konusu geçmiyor.
Birde beni tanımadan iftira atılmıştı
Peki Harun'uda tanıdık sendeyiz, batuhankaralar
bk: Sen hiç zahmet etme, banada aynı soruları soracağını biliyorum hemen cevaplayayım.
Masrafsız konuk candır.
bk: Adım Batuhan, 21 yaşındayım. Üniversiteden dolayı 2,5 yıldır Eskişehir'deyim ama aslında İstanbul'da yaşıyorum
Peki senide tanıdığımıza göre sorularımız olacak forumu ne kadar tanıdığınızı ölçeceğiz. Ama öncesinde destere ile yaşadığımız anket krizi VTRsini ekrana getiriyoruz.
-destere ile anket-
1- En sevdiğin yemek
a- Yaprak Sarma b- Kayseri Mantısı = ikisinide sevmem
2- En sevdiğin tatlı nedir?
a- Sütlaç b- Puding = tatlı sevmem tatlıyla aram yok
3- Seda Sayan'ı sever misin?
a- Sever b- Sevmez = nefret ederim
4- En sevdiğin çizgi film?
a- Tom ve Jerry b- Şirinler = ikiside değil doğru cevap silvester
![clip-art-sylvester-185634.jpg](http://www.picgifs.com/clip-art/cartoons/sylvester/clip-art-sylvester-185634.jpg)
5- En sevdiğin program?
a- Güldür Güldür b- Çok Güzel Hareketler Bunlar = avrupa yakası , yalan dünya
O mu bu mu?
6- a- eti b- ülker= hiçbiri
7- a- nike b-adidas = lastik çizme
8- a- Merve Aydın b- Turabi Çamkıran = ikisinide sevmem
9- a- Kar b- Yağmur = kar tabiki, ilk defa sorudaki bir şık tuttu
10- a- Ice Tea Şeftali b- Ice Tea Limon = kola
Evet destere şıklarımızdan memnun olmayıp yeni şıklar ekledi kendine.
Oyuna geçiyoruz şimdi.
İlk sorum 'Forum en sevdiğin yemek?' sorusuna ne cevap vermiştir? (yaprak sarma)
a- yaprak sarma b- kayseri mantısı
hr: bence mantı demişlerdir. -
es: yaprak sarma +
bk: mantı -
2. Forumun en sevdiği tatlı nedir?
a- puding b-sütlaç
hr: puding -
es: sütlaç +
bk: sütlaç +
3. Forum Seda Sayan'ı... (sevmez)
a- sever b-sevmez
hr: sever -
es: sevmez +
bk: sevmez +
4. Forumun en sevdiği çizgi film ... dir (tom ve jerry)
a- tom ve jerry b- şirinler
hr: tom ve jerry +
es: tom ve jerry +
bk: şirinler -
5. Forumun en sevdiği program.. (çok güzel hareketler bunlar)
a- güldür güldür b-çok güzel hareketler bunlar
hr: güldür güldür -
es: çok güzel hareketler bunlar +
bk: güldür güldür -
Foruma göre o bu mu bu? (ülker)
6. a- eti b- ülker
hr: eti -
es: ülker +
bk: eti -
7. a- nike b- adidas (nike)
hr: nike +
es: nike +
bk: adidas -
8. a- merve aydın b- turabi çamkıran (merve aydın)
hr: merve aydın +
es: merve aydın +
bk: merve aydın +
9. a- kar b- yağmur (kar)
hr: kar +
es: kar +
bk: kar +
10. a- ıce tea şeftali b-ıce tea limon (şeftali)
hr: ıce tea yağmur ?????
es: şeftali +
bk: şeftali +
Ve İrem Derici'yi arayıp bizim için programa gelip mini konser verir misin dedim tabi ki dedi şimdi sizler için sahnede
İreme kırmayı geldiği için teşekkür ederken oyunumuzun kazananı açıklıyorum 10/10 yapan @eskici !!!
Diğer sonuçlar: 4/10 Harunnn60
5/10 batuhankaralar
Şimdi hakkında ne düşünüyorsun bölümümüz var, batuhankaralar senden başlayalım bu sefer
bknin cevapları
MayısKralı (Bir ara bayağı aktiftin ama sonra biraz ara verdin. Açığı kapatman lazım.)
vadikızı (Art niyetli olmayan ama fazla duygusal bir ablamız.)
sokak sanati (En son Ariana'ya kaç vereceğimi düşünüyordum
xemrexxx (Melun.)
destere (Mayolu kız düşkünü.)
Çiğdem- (Oklavalı sincap.)
dosimosi (Kendisini pek tanıma fırsatımız olmadı ama renkli bir üyeye benziyor.)
pompy (Atanamamış çaylak üye
eskicinin cevapları
MayısKralı: İyi cocuktur severiz kendisini forum yarismalarinda tanistik saniyorum ve sayesinde ilk kez bir yarismaya katildim ve iyi bir derece elde ettim. Kötü espri yapmayi birakip benim gibi güzel espriler yapsa daha iyi olacak tabi
vadikızı: Ablamiz cok iyi birisi öncelikle onu söyleyeyim. Kendisiyle bu yil biraz daha fazla konusma firsatim oldu hic tartistigimizi da hatirlamiyorum seviyoruz yani kendisini
sokak sanati: Birkac yildir tanidigim birisi Survivor konusunda cok tartismisligimiz vardir. Bizim forumun Survivor kavgalari meshurdur ama biz hicbir zaman ciddi bir tartisma yasamadik hep eglenirdik yarismada ve kankalarin kankasi oldu iste forumun en efsane adamlarindan birisidir sokaklarin da efsanesidir tabi
xemrexxx: trollcü basi özellikle bu sene trollerine baya maruz kaldim ve bazi konularda tartismisligimiz olsada severim kendisini. Forumun en komik üyelerinden birisidir tabii ki de benden sonra
destere: sevdigim üyelerden birisidir bazi konularda tam benim kafada ama bazi konularda da yanlis yolda gidiyor bunu düzeltmesi lazim
Cigdem: de sevdigimiz üyelerden birisidir ama sevmedigimiz yönleri de var tabi mesela Gülsen'e laf söylemese ve efsaneyi sevse iyi olacak birde espri yapmasa iyi olacak kötü espri yapiyor sonra da eskiciden ders aliyorum falan diyor sonucta biz bir markayiz yani böyle kötü esprilerle anilmak istemeyiz
dosimosi: Survivor döneminde tanistigim birisi ve bu forumda Survivor konusunda benle ayni fikirde olan tek kisi birlikte Acun'a cok giydirmisligimiz vardir. Yeri gelmisken söyleyeyim Survivor yalan sakin inanmayin
pompy: reyizimiz forumdaki en sevdigim üyeleren birisidir dizileri efsane kendisi efsane ayni zamanda komik de daha ne olsun seviyoruz reyizi
harunnn60ın cevapları:
Mayıskralı hakkında düşüncem
Başta çok program yapıp hep yarım bırakıyordun hatta sana o zamanlar kızıyordum
Sokak sanayi
2013-2014 yılları aramız süperdi cidden sonra bozuştuk filan
Çiğdem
Çiğdem'i abla değilde böyle yoldaş gibi görüyorum zaten Emre destere ve ben onun ilk arkadaşlarıyız.
Umarım hayatında çok çok mutlu olur onu çok seviyorum <3
Destere
Çok ilginç bi kişilik böyle ömrümde görmedim onun gibisini
Şaka bi yana çok seviyorum onu. Oda beni çok seviyor.
Xemrexxx
Çok güzel şakalar yapıyor kesinlikle komik. Duygularını pek belli etmiyor çünkü pek konuşmayı sevmiyor. Bence sevip sevmeyeni olsun forumu ayakta tutan isimlerden.
Dosimosi
Survivor zamanları konuşurduk az ama sonradan aktif oldu. Bence renkli bir kişilik ama arada sert mesajları oluyor.
Pompy
Destere gibi oda ilginç ama kimse anlamaya çalışmıyor çocuğu
Reel kişiliği de garip olsa pompiyi seviyoruz. <3
Şimdi son bölümüzdeyiz, bu bölümde Harunnn60 yok kendisine buraya kadar katıldığı için teşekkürler. <3 foruma dair ve 2016 ya dair sorularım var eskiciden başlıyalım
Burası survivor olsa ilk kimi elerdin eskici
es: Burasi Survivor olsa ilk seni elerdim Mayis cünkü stratejik gitmek lazim ve Mayis ayina kalmadan seni elemek lazim yoksa tehlike olusturabilirsin
DarkLeqenDin yokluğu hissediliyor mu?
Bu aralar foruma pek giremiyorum ama bazen hissediliyor tabi darki hissedilmez mi hic
pompy dizilerine önerin?
Pompy reyizin dizileri efsane zaten pek önerebilecegim bir sey yok ama biraz komedi katabilir dizilere
Forumda 2017 için beklentilerin?
2017'den forum icin beklentilerim saglikli bir yil olmasi bu yil oldugu gibi forumun sık sık bozulmamasi
Forumu bir diziye benzetsen o ne olurdu?
Forumdan Avrupa yakası çkar bence
2016da forumda unutamadığın olay?
2016'da forumda unutamadigim özel bir olay yok genel olarak cogu sey aklimda zaten ama kendi adima yarismalara katilmaya basladim ve iyi dereceler elde ettigim oldu,reyting tahminleri yarismasinda sampiyon oldum. Bunu da tekrardan söylemis olayim herkes duysun
2017 için güzel bir mesaj yaz foruma.
2017 herkes icin saglikli,mutlu,huzurlu bir yil olsun klisesine girelim baska diyecek pek bir sey yok 2016 yili benim icin pek iyi gecmedi cogu kisinin de böyle düsündügünü biliyorum umarim 2017 güzel bir yil olur. Herkese Mutlu Yillar
Sıra batuhankaralarda
Burası survivor olsaydı ilk kimi elemek isterdiniz?
Marul kafa boniş @denizz19'u eleyip yerine geçmek isterdim
DarkLeqenDin yokluğu hissediliyor mu?
Aslında arada gelip gidiyor ama Vadi olmadığı için pek aktifliğini göremiyoruz. Eskisi gibi aktif olsa sevinirim tabi
pompynin dizilerine öneriniz?
İmla kurallarına uysun başka bir şey istemiyorum
2017'den forum için beklentiniz?
Forumda az tartışmalı, az banlı, bol yorumlu, mümkünse en erken yönetici alımında editörlük görevi alacağım bir yıl olmasını temenni ediyorum
Forumu hangi diziye benzetiyorsunuz?
İçerde. Herkes herkesin arkasından kuyusunu kazıyor gibi geliyor bana
2016da forumda unutamadığınız olay
@china_shangai abimizin ani vefatı
Bizde @china_shangai abimizi tekrardan anıyoruz. Allah rahmet eylesin..
Son olarak üyelere 2017 için mesaj yazar mısın.
Çok klişe olacak ama hepinize musmutlu yıllar dilerim
Ve katıldığınız için çok çok teşekkürler arkadaşlar.
Göstermelik bir geri sayım yapıyoruz.
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
HERKESE MUSMUTLU YILLAR KÜSLER,DARGINLAR BARIŞSIN BENCE BU YILDA