Bizim Foruma Dair - 5.Bölüm (Sezon Finali) | xemrexxx ve Çiğdem-

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710

MayısKralı stüdyoya geliyor ve konuklarımız Çiğdem ile Emre'yi Kaçın Kurası şarkısı eşliğinde
Spoiler

stüdyoya davet ediyor. Ve geldikleri gibi hoşgeldiniz diyor.

MayısKralı:
Hoşgeldiniz öncelikle.
Hemen bize kendinizi tanıtır mısınız

Çiğdem: 91 doğumlu 25 yaşında başak burcuyum , Giresun karadenizliyim , Üni bilgisayar prog. mezunuyum çalışmıyorum ev kızı diyelim

xemrexxx: Adım Emre.23 yaşındayım. Üni'den haziran ayında mezun oldum. Forumun biz safiye sultanıyız.Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar gerçi o sıska şeyi ezip geçerim ben

MayısKralı: Ne yarışması bee
Forum dışında günlük hayatta nelerle meşgulsünüz? Hobileriniz neler?
xemrexxx: TV izlemek, satranç oynamak,yemek yapmak (kendime özel şeyler yapıyorum karıştırıp
)
Meryoşumu takip etmek

Çiğdem: Ev işleriyle bol bol meşgulum annem sağolsun
hobilerim müzik dinlemek Mustafa Sandal albümleri hergün dinlerim
kızlar bize gelir 10 kişi falan genelde parti türü toplanırız bazende pijama partisi bazende gözleme günü yaparız

MayısKralı: Üniversite sınavına gireceksin ve hedefin neler?
Çiğdem: 3 yıl oldu ben mezun olalı 2 yıllık okumuştum dahada girmem ayol

xemrexxx: La kime sordun bunu ben mezun oldum zati, Çiğdem desen teyze yaşında
MayısKralı: Pardon sorular karıştı
@ozgur2113 ün sorularıydı onlar.ss Peki Kitap okumak mı sinemaya gitmek mi en son okuduğunuz kitap/izlediğiniz film neler?

xemrexxx: kitap okumak :şu an mario puzo nun omerta kitabını okuyorum
Çiğdem: Benim sinemaya gitme alışkanlığım yoktur nete düşünce odamda kendim izlemeyi tercih ediyorum
en son Taht Oyunları 9 serilik falan okuyorum 2 yılı geçti halada bitiremedim 2 tane falan kaldı galiba 2020 olmadan biter
En son izlediğim film Örümcek Adam 2

MayısKralı: Saçma olacak ama hiç erik ağacına çıktınız mı

Çiğdem: Erik ağacı Kiraz ağacı tabikide köyde büyüdüm sonucta çocukken topluyorduk düşüyorduk şuan yükseklik korkum var belkide oyüzden

xemrexxx: her türlü ağaca çıkmışlığım var
boyu kısa olanlarda sallanırdım falan

MayısKralı: Foruma ne zaman,nasıl ve niçin üye oldunuz?
xemrexxx:
2012 mart ayında, severek üye oldum.
Reytingleri takip etmeyi seviyordum, çok boş konuşan üye gördüm hadlerini bildirmeye geldim

Çiğdem: 30 Aralık 2013 yılında üye oldum , Vadi forumlarında görev alıyordum hepsine tövbe edip bavulumu toplayıp buraya ilk def bir genel foruma geldim en uzun durduğum yerde burası 3 yıl olucak , ben başka yerde 1 yıl bile kalmamıştım

MayısKralı: Çiğdem sen sevdiğin Mustafa Sandal şarkısını , xemrexxx sende Barış Akarsu şarkısını söyle
(O değilde baş harfler bu kadar mı tesadüf olur. :eek M'usic S'urvivor B'enim A'lbümüm)
xemrexxx: ıyyy espri de yaparmış kaknem şey.ss
neyse Rüzgar şarkısını çok seviyorum
Çiğdem: Mustafa Sandalın 100 üstü tüm şarkılarını severim ama en sevdiğin dersen Araba tabikide 5 yaşında o şarkıyla büyüdük biz 96 yılı 20 yıl olmuş ahh ahh

MayısKralı: Çiğdem en güzel yaptığın yemek ne

Çiğdem: Ayyy vlla her yemeği iyi yaparım annem beni çalıştırıyor oyüzden mutfakta
Etli Biber Dolması en sevdiğim yemektir onu diyeyim lokum gibide yaparım

MayısKralı: xemrexxx reeldede bu kadar konuşkan mısın

xemrexxx: Kiminle konuştuğuma bağlı samimi arkadaşlarımın yanında konuşkanım, diğerlerinin yanında pek konuşmam
MayısKralı: xemrexxx'i 3 kelimeyle tanıtır mısın Çiğdem

Çiğdem: Çene Motoru , Yer Cücesi ve Nezaketsiz

MayısKralı:
Sende Çiğdemi tanıt xemrexxx

xemrexxx: sıska, kız kurusu ve çirkin

MayısKralı: MusicSurvivor'a katılacak mısın xemrexxx?

xemrexxx:
uygun albüm bulursam katılırım bankolarım sezen ve barış akarsuydu bitti, hande yeneri de faruk forumdash mundar etti pis.ss

MayısKralı: Soruyu yanlış anlamış.ss MS demiştim sana o ka
Peki Benim Albümüm devam edecek mi MS 5.sezondan sonra Çiğdem?

Çiğdem: aa evet MS 5.sezondan sonra Benim Albümüme bir All Star düşünüyorum

MayısKralı: Peki xemrexxx, sana çok zor bir sorum var
Çiğdem mi Vadikızı mı

xemrexxx: yemek yiyeceksem vadikızı , dedikodu yapacaksam çiğdem

MayısKralı: Çiğdem, ileride eşinin xemrexxx kadar konuşkan olsun ister miydin?
Çiğdem: aman allah korusun 😱 bir eve konuşan kadın yeter erkek sussun yemeğini yesin

MayısKralı: Nasıl oluyorda herkese laf atarken aynı zamandada güldürüyorsun? xemrexxx

xemrexxx: Tabi ki de ilk olarak bir marka olmam önemli markam iyi olunca güldürebiliyorum
İşin aslı lisede falan öyle komilk şeyler yazardım forumda da birkaç kere senaryo olrak yazdım aklım iyi çalışıyor bu işi

MayısKralı: Peki denizz19'un sesini nasıl buluyorsun

xemrexxx: hobi olarak devam edecekse idare eder, para kazanmak istiyorsa bıraksın söylemeyi aç klır aç

MayısKralı: Birbirinizi dizi karakterlerine benzetin o halde

xemrexxx: şuradaki sarışın kıza benziyor çiğdem
diğeri de vadikızı oluyor

Çiğdem: Kiralık Aşk Koriş tabikide hal hareket aynı
Korişin Defneye söylediği sözleri Emrede bana söyler

MayısKralı: Peki Çiğdem, pompy mi xemrexxx mi

Çiğdem: ayy tabikide pompy
Halkın Polisini okuyun bu arada reklam yapalım

MayısKralı: Son bir soru daha sana, forumda seni en çok kim güldürüyor

Çiğdem: destere hem yaratıcı espirileri hem sapıklık forumun Tolga Çevik'i

MayısKralı: Şimdi hakkında ne düşünüyorsun bölümüne geçeceğiz
Bu bölümde 10 üye söyleyeceğim sizde onlar hakkında 3-4 cümle söyleyeceksiniz

MayısKralı: Benden bahsedin önce

Çiğdem:
İlk nickiyle adımutluluk MS'de bana kötü puanınla adın mutluluk ama bana mutsuzluk getirdin demiştim
yarımda kalsa geldiğinden beridir dizi,yarışma, program birşeyler yapmaya çalısıyorsun daha yarışmacın olmucaz diyoruz yine bir şekilde bizi kandırıyorsun
editör olmanada sevindim 😉

xemrexxx: kararsızım pek çözemedim seni

MayısKralı: xemrexxx düşüncelerimiz karşılıklı bende seni çözemedim
mrt-06dan bahset xemrexxx

xemrexxx: total candır
gerçek hayatta da tanımak istediğim 5 forum üyesi arasına gire

MayısKralı: Çiğdem sen Aserattan bahset

Çiğdem: Uzun zamandır forumda tanıdğım sevdiğim üyelerden ama tek eksiği insan ilişkileri ilk geldiğinde çok eğlenceli bizlerle konularda konuşan biriydi sonra kendini kapattı sadece konu açıyor robot gibi
yeniden sevecen ol bizlerle Aserat

MayısKralı: Yiğitten bahset xemrexxx

xemrexxx: bi garip arkadaşımız bir beren diyor bir kıvanç diyor
her ne kadar bazen asabileşse de kalbi temiz biri bence

MayısKralı: Billy Kane'den bahset Çiğdem

Çiğdem: Forumun en eski üyelerinden geldiğimden beridir burada
Ertuğrul izlemesi en iyi yönü çokta iyi anlaşıyoruz uzun yıllar daha yine kalmaya devam eder umarım gerekli üyelerden ama bukadar zevkli bir çocuğun Gülşen terciğide ne diyelim hatasız kul olmaz diyelim bari ayoll

MayısKralı: Çiğdem EFE UYSALdanda bahset

Çiğdem: Ben üyelerin çoğundan yaşça büyük olmama rağmen ablalık takıntım hiç olmadı çünkü öyle resmiyet yerine ben dost olmayı samimi olmayı seçiyorum üyelerle ama efe beni ablası olarak görüp çokta seviyor bende kendisini severim editörlükten sonra aktifliği yükselmesi yerine düştü ilk yılı gibi aktif olur umarım

MayısKralı: vadikızından bahset xemrexxx

xemrexxx: her şeyi çok kafasına takıyor bence çok düşünmemeli ayrıca forumda kendisiyle saygısızca konuşan çok kişi var hem yaşı hem kadın olması itibariyle hadlerini bildirmeli onlara bu ka iyi niyete gerek yok

MayısKralı: pompydende bahset xemrexxx

xemrexxx: reyizdir bir tanedir, bence çok zeki biri hala çözülemedi

MayısKralı: GunesinOglu'yu, Bully i ve denizz19u, sürgünümü ve papuleoou yu anlat

Çiğdem: MüsikSurvivor ile foruma bir soluk getirdi artık butür yarışmalar forumda vazgeçilmez oldu yalnız biz GunesinOglunu yani Cengoyu sadece yarışma için sevmiyorduk oda ozaman forumda aktif olup bizlerle yeniden kaynaşmalı

Bully, Forum geldiğimde editördü şimdi Co-Admin yani yükselişine aşama aşama şahit olduğum birisi çokta sevdiğim değer verdiğim kişilerden hani herkesle iyiyiz ama 7-8 kişi falan ayırırız deriz onlardan birisi oda benim gibi kin tutamaz yumuşak kalpli forumdan gidicekti kalmasına sevindim yiğitte yok forum çöker vlla

Denizde uzun zamandır tanıyıp en çok konuştuğumuz sevdiğimiz kişilerden yalnız gereksiz ciddiyet takıldığın anlarda bizim tanıdığımız eğlenceli denize gölge düşürüyorsun tanıdığımız denizi rahat bırak ve eğlenmemize bakalım
ders verdiğin dershanedeki çocuklarada sıla seviyormusunuz demeyi bırak

papuleoo sevdiğim üyelerden Arka Sokaklar ve Eşkiya izlemesi vadinin düşük bölümlerinde dürüstçe eleştirebilmesi objektif bir üye kesinlikle doğru yada yanlış düşündüğünü söylüyor buda önemli ben dobra insan olarak dobra insanlarıda severim

sürgünüm
Sevgili hemşerim sevdiğim abi olarak gördüğüm kişilerden oda kız kardeşi gibi beni sever bana en yakın olan kişilerden 20-30 dakıkalık mesafede sanırım
herkeslede iyi anlaşır yalnız son 1 yılda aktifliği inanılmaz düştü söyliyim

MayısKralı: xemrexxx sende eskici, OzaN , DarkLeqenD, Maskeli Fedai ve batuhankaraları anlat

xemrexxx:
eskici kim aldı bunu foruma işi gücü trollük bir de beni trolllükle suçlar
şu anlık pek çözemedim onu da

Ozan, sabırlı biri gibi forumdaki o ka şeye rağmen pek tartışmaya girmiyor ben admin olsam biri bana tarafsız değilsin falan dese direkt dalarım

darkleqend, dirliş izlemese özünde iyi biri bence

Maskeli Fedai, yyy meluniçe.ss yürüyen troll gerçi bir biz safiye sultan ka olamaz bu işte ama olsun.resmen reyisi örnek alıp vadi konuşunda 180 derece döndü

batuhankaralar
haber kaynağını değiştirmesi gerek üye çok yanılıyor artık

MayısKralı: Çiğdem, Harunnn60'u ve ozgur2113ü anlattıktan sonra çok sürpriz olaylar var sayın seyirciler

Çiğdem:
Harunnn60 hakkında düşüncem kaan hakkında yazarken 7-8 özel dostluk ayırırız demiştim harunda bunlardan birisi kesinlikle oda beni ablası gibi görür sever dostluğumuz çok iyidir önemli önemsiz birşey olsa ilk bana anlatır fikrime önem verir reel hayatıyla ilgili düşüncelerimde , akıllı zeki birisi stajda ona başarılar diliyorum yeniden aktif olmasınada forumda sevindim süpermodda olur inş yazacak çok şey var ama çok uzun olsun istemiyorum zaten biz birbirimizi biliyoruz seviliyorsun harun

ozgur2113, Forumun uslu çocuklarından desem yalan olmaz sanırım
kavgasına hatırlamıyorum şahit olduğumu forumun efendi çocukları diye ayırdığım kişiler var onlardan birisi forumada okul için ara vericekti başarılar özletme kendinide

MayısKralı: Programımız bitmiştir, okuduğunuz için teşekkürler sizlerede katıldığınız için teşekkürler çiğdem ve emre
derken

Çiğdem: aa evet geldik bu gecenin en eğlenceli yanına reytingler kırılıcak canlı yayında kafasına geçiriyorum

xemrexxxten karşılık geliyor
xemrexxx
:

Bende bunu fırlatıyorum

BÖLÜM SONU

Yeni sezonda Haziran'da görüşmek üzere!

Akşama okur yorum yaparım [emoji2] bakalım xli emre ve ablamız neler yazmış [emoji2]

Güzel bir söyleşi olmuş çok beğendim çok güldüm

@xemrexxx yemek olunca niye ben oluyorum yahu
emre benim hakkımda dediklerin
için sağol evet benden küçükler beni kırıcı şeyler söylüyor hadlerini bildirmem gerekir ama
yapamıyorum işte ben öyle bir kız değilim ben öyle çata çat kavga eden birisi olmadım
reel dede öyleyim kimse ile kavga etmedim hemde hiç burcumdanmı bilmiyorum ben çok
duygusalımdır evet saygısız davranan oluyor çokta yeri gelince kızdığımda söylüyorum zaten @Çiğdem- şaka yapıyor farkındayım vadi forumdan tanıdığım için onu bana asla
kırıcı sözler söylemez ilk tanıştığımdan beri böyle bir kız o

ama bunu abartmadan yaparsa çok iyi olacak ben şaka kaldırırım istedikleri şakayı yapabilirler hiç önemli değil ama abartmazlarsa daha iyi olacak
ben her zaman iyi niyetli olmaya çalışıyorum daha doğrusu iyi niyetliyim her zaman iyi niyetle yorum yapsam hep yanlış anlaşılıyor kendimi anlatmaktan yoruldum sağolsun beni en iyi anlayanlardan biri @denizz19 benim küçüğüm ama hiç bir zaman saygısız olmadı bana ne zaman yazsam profilden özelden her zaman cevap aldım diğer arkadaşlarımda öyle hepsini çok seviyorum
değer veriyorum vadici tayfam ve diğer arkadaşlarım öyle de @Bully @MayısKralı @GunesinOglu @Polat Şaşmaz @takas @papuleoo @-KADİR-- @Doğu @Harunnn60 @dosimosi ve her ne kadar
aramız yeni yeni düzelsede @EFE UYSAL hepsini çok seviyorum
benim bu forumda anlaşamadığım kimse yok benim tek istediğim şu iyi niyetli olduğum tartışma kavga istemediğim kimseye sataşmak istemediğim ve forumda herhangi bir huzursuzluk yaratmak istemediğim bilinsin ve görülsün istiyorum onun dışında takmamaya çalışıyorum aslında takmak değil üzülüyorum ben neyse faha fazla uzatmıcam emre uyarını dikkate alacağm tşk ederim

Güzel bölüm olmuş iyi güldürdü
Bir de yanlarına @destere 'yi getirseydin program reyting rekorları kırardı herhalde
@MayısKralı

@Çiğdem- Taht oyunları okuyorum derken 😱 Şu bildiğimiz Game of Thrones'dan bahsediyorsun demi hani dizisi olan

harika bir söyleyis olmus.
@xemrexxx sen nezamamdan beri @Çiğdem- e evde kalmis muamelesi yapiyorsun zira yasiniz yakinda birbirine

@vadikızı @xemrexxx deyincemi kulagina kupe oluyor?
benim dilimde tuy bitti sana o konuda nasihat vere vere.

@destere olsaydı onuda alırdık
Geçen seneden beri aklımda öyle bir show var
Belki gelecek sezon paraya kıyıp onları daimi konuk olarak alırım kenarda şu teyze gibi yorum yaparlar

olurmu senide dinliyorum dosicim sen beni çok iyi anlıyosun 😉 emre dediği
için dedim yoksa senden çok şey öğrendim ben seni dinleyince daha iyi oluyorum ben

olurmu senide dinliyorum dosicim sen beni çok iyi anlıyosun 😉 emre dediği
için dedim yoksa senden çok şey öğrendim ben seni dinleyince daha iyi oluyorum ben
ozaman aksam terapiye baslayalim
sana diyecek cok seyim var ve sirlarimida paylasirim belki

yarindan itibaren ara verecem. cumartesi dönup @xemrexxx yi Ask ve Mavinin reytingi ile catlattikdan sonra yine kaybolacam

ozaman aksam terapiye baslayalim
sana diyecek cok seyim var ve sirlarimida paylasirim belki

yarindan itibaren ara verecem. cumartesi dönup @xemrexxx yi Ask ve Mavinin reytingi ile catlattikdan sonra yine kaybolacam

tmm dır olu konuşuruz çok sevinirim neye ara vercen forumamı

Offff sarki beni maziye göturdu

suan sarkinin tamamini dinlemek icin bildirimlere bakamiyorum. 2 dakika bekleyin cevaplarimi