- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
olur zaten diğer hafta İstanbul yolcusuyum
Soruları yolluyom
Pompy'e sorularınız varsa özelden bana yollayın
olur zaten diğer hafta İstanbul yolcusuyum
Ay sen görmedin demi beni .ssoyy kuzum sen askere gidecektin demii rabbim seni ve tüm askerlerimizi korusun
inşallah askere gitmeden bir resim gösterde bir görem seni ya
Ay dur bi ben konuğum bir ben gideyim .ssSoruları yolluyom
Pompy'e sorularınız varsa özelden bana yollayınYolladığınızıda hiçbir şekilde belirtmeyin,bölüm yayınlandığında görülsün
Kayyum olarak seni atadım programa, daha ne istiyorsun .ssçok keyifli bir program olmuş emeğine sağlık @MayısKralı 😉
@Yiğitt çok teşekkürler güzel düşüncelerin için harika konuksun evet
ilk geldiğin zamanlar yardımlarımı unutmamanada sevindim şuankı konumundan'da memnunuz hakta ediyorsun zaten 😉
Kayyum olarak seni atadım programa, daha ne istiyorsun .ss
Tabi harika diyeceksin
çok tşşk cnm seni utandırmayacaz inşKayyum olarak seni atadım programa, daha ne istiyorsun .ss
Tabi harika diyeceksin
Her şeye muhalefet olmayıp her dediğime evet dersen finale kalabilirsin.Güzel program olmuş, survivordan elendiğim kısma kadar severek okudum.
Ben o zamanlar seni bile tanımıyordum, durduk yere durum falan atmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Neyse ne geçmişte kaldı, ben hiç hatırlamıyorum bile. Şu ana bakalım, gerek yok böyle şeylere.Güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. @Yiğitt
Ben de bir şeyler diyeceğim; ilk tanışmamız fazla iyi olmamıştı. Aslında tanışamamıştık bile, ön yargılı yaklaşmıştım. Bazı okuduğum şeylerden dolayı senin vadikızını "fake" sanman gibi seni de ben öyle sanmıştım. Hatırlıyorum da birbirimize itiraflarda giydiriyorduk. Yine ve yeniden özür diliyorum.
Şimdi düşünüyorum da çok fazla etkileniyorum düşüncelerden. Bunlardan kurtulmam gerek, tabi bunlar dediğim birkaç şey dışında. Mesela düşünürlerin düşüncelerinden etkilenmek güzel bir şey bence. Neyse.
Seni tanıdığıma gerçekten memnunum. Aslında şimdi daha iyi tanıdım.
Son bir şey; ön yargılarımız, yargı organımızı köreltir.
Ne o sondaki smiley öyle?
Çok keyifli program olmuş, yorumlarımı beğenmene sevindim.Elinize sağlık.
Eline sağlık
Güzel program olmuş, survivordan elendiğim kısma kadar severek okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?