Bizim Foruma Dair - 1.Bölüm | Yiğitt

olur zaten diğer hafta İstanbul yolcusuyum

Soruları yolluyom :F

Pompy'e sorularınız varsa özelden bana yollayın :A Yolladığınızıda hiçbir şekilde belirtmeyin,bölüm yayınlandığında görülsün :D

Çok keyifli program olmuş, yorumlarımı beğenmene sevindim. :bhr: Elinize sağlık. :D

çok keyifli bir program olmuş emeğine sağlık @MayısKralı 😉

@Yiğitt çok teşekkürler güzel düşüncelerin için harika konuksun evet :A :A :A

ilk geldiğin zamanlar yardımlarımı unutmamanada sevindim şuankı konumundan'da memnunuz hakta ediyorsun zaten 😉

çok keyifli bir program olmuş emeğine sağlık @MayısKralı 😉

@Yiğitt çok teşekkürler güzel düşüncelerin için harika konuksun evet :A :A :A

ilk geldiğin zamanlar yardımlarımı unutmamanada sevindim şuankı konumundan'da memnunuz hakta ediyorsun zaten 😉
Kayyum olarak seni atadım programa, daha ne istiyorsun .ss

Tabi harika diyeceksin :F

Güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. @Yiğitt :)
Ben de bir şeyler diyeceğim; ilk tanışmamız fazla iyi olmamıştı. Aslında tanışamamıştık bile, ön yargılı yaklaşmıştım. Bazı okuduğum şeylerden dolayı senin vadikızını "fake" sanman gibi seni de ben öyle sanmıştım. Hatırlıyorum da birbirimize itiraflarda giydiriyorduk. Yine ve yeniden özür diliyorum.
Şimdi düşünüyorum da çok fazla etkileniyorum düşüncelerden. Bunlardan kurtulmam gerek, tabi bunlar dediğim birkaç şey dışında. Mesela düşünürlerin düşüncelerinden etkilenmek güzel bir şey bence. Neyse.
Seni tanıdığıma gerçekten memnunum. Aslında şimdi daha iyi tanıdım.
Son bir şey; ön yargılarımız, yargı organımızı köreltir.

Güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. @Yiğitt :)
Ben de bir şeyler diyeceğim; ilk tanışmamız fazla iyi olmamıştı. Aslında tanışamamıştık bile, ön yargılı yaklaşmıştım. Bazı okuduğum şeylerden dolayı senin vadikızını "fake" sanman gibi seni de ben öyle sanmıştım. Hatırlıyorum da birbirimize itiraflarda giydiriyorduk. Yine ve yeniden özür diliyorum.
Şimdi düşünüyorum da çok fazla etkileniyorum düşüncelerden. Bunlardan kurtulmam gerek, tabi bunlar dediğim birkaç şey dışında. Mesela düşünürlerin düşüncelerinden etkilenmek güzel bir şey bence. Neyse.
Seni tanıdığıma gerçekten memnunum. Aslında şimdi daha iyi tanıdım.
Son bir şey; ön yargılarımız, yargı organımızı köreltir.
Ben o zamanlar seni bile tanımıyordum, durduk yere durum falan atmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Neyse ne geçmişte kaldı, ben hiç hatırlamıyorum bile. Şu ana bakalım, gerek yok böyle şeylere. :) Bende iyiki seni tanıdım Barış'ım, dert etme. :)

Ne o sondaki smiley öyle? :A