- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
MayısKralı stüdyoya geliyor ve stüdyodan "Adını Bilen Yazsın" şarkısı çalmaya başlıyor.
MayısKralı: Öncelikle programı bana devrettiğin için çok teşekkürler hemen seni tanıyalım. Kendini bize biraz tanıtır mısın?
Yiğitt: Adım nickimden de anlaşılacağı üzere Yiğit. 26 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum. Hukuk mezunuyum ama hala çalışmıyorum. Askere gidip geldikten sonra ona da bir çözüm bulacağım. Kitap okumayı, film-dizi izlemeyi, soğuk havalarda yürüyüş yapmayı severim. Benden bu kadar.
MayısKralı: Peki Forum dışında günlük hayatta nelerle meşgulsün? Hobilerin neler?
Yiğitt: 1.5 yıldır evde yatıyordum, ara sıra küçük işlerde çalışıyordum. Bu sıralarda da çalışıyorum yine küçük bir işte. Hobiler olarak sinemaya gitmeyi severim ama birisi bulamadığımdan pek sık gidemem. Yüzmeyi severim, yürüyüş yapmayı severim. Netten film-dizi izlemek de ayrı mutluluktur.
MayısKralı: Kısa sürede editör,mod ve süper mod. olmuşsun (bizce hak ettinde) kendince hak ettiğini düşünüyor musun? Yoksa beklemiyordum diyor musun?
Yiğitt: Tabi ki bekliyordum, foruma çok emek verenlerden birisiyim. 2 yıldır baya emek verdim. Öyle pek önemli değil, yani ilk başta bir heves ediyosun ama son kısmı gördükten sonra geçiyor yani. Konumu açayım o bana yeter kafasındayım artık.
MayısKralı: Foruma dönse dediğin birisi var mı? Kim?
Yiğitt: Bir kişi yok, baya kişi var. Bir süre önce sorsaydın @Yakamoz-Asi başta derdim. Neyse ki o geldi, inşallah diğer üyeler de gelir. @KayıpSehir gelsin isterdim, @yakup09 gelsin isterdim, @Nisa gelsin isterdim. Aklıma şu an gelmiyor ama 2 yıldır o kadar çok kişi tanıdık ki.
MayısKralı:Foruma ne zaman,nasıl ve niçin üye oldun?
Yiğitt: Aslında 2013'te üye olmuşum ama o zamanlar giremiyordum. Sonra öylesine takılırken @Bully beni sohbet konusuna davet etti ve öylece başladı buradaki maceramız. Dizi-Film haberlerini takip ederken buraya çıkıyordum hep, gelip üye oldum ışte. İyi ki de olmuşum.
MayısKralı: En sevdiğin kadın ve erkek oyuncu?
Yiğitt: En sevdiğim kadın oyuncu Beren Saat, en sevdiğim erkek oyuncu Çağatay Ulusoy.
MayısKralı: Tanışma faslı yeterli oldu bence Bizim Foruma Dair konuşalım azcıkta @DarkLeqenD @eskici ve kendi yaptığın espriler hakkında düşüncelerin neler?
Yiğitt: Esprilerimize bayılıyorum. Aslında espriler öyle komik değil ama üyelerin esprilere yorumu, tepkileri komik oluyor. Allah forumumuzu esprisiz bırakmasın.
MayısKralı: Forum içinde bir ada hayatı (survivor) olsaydı, ilk kimi yazardın? (yazabileceğin kişiler; @Çiğdem- ,@mrt-06 ,@denizz19 ,@Harunnn60 ,@xemrexxx , @vadikızı , @DarkLeqenD, @OzaN ) Not:1 kişi söylemek zorundasın
Yiğitt:Ay verdiğin isimlerin hepsi yazılmalık. Her şeye muhalefet olacağını düşündüğüm için @OzaN ı yazardım.
MayısKralı: Özelden en çok sohbet ettiğin üye kim?
Yiğitt: Bir üye yok, birden fazla üye var. @Bully @mrt-06 ve @Çiğdem- başta geliyor. @EFE UYSAL @ozgur2113 ve @Harunnn60 da takipteler.
MayısKralı: @denizz19'un her forum yarışmasında final görmesini neye bağlıyorsun? (MusicSurvivor,Dizi Savaşları,Yıldızlar Yarışıyor,Benim Albümüm)
Yiğitt: Emek veriyor. Yani birilerine sürekli yorum sorar, çabalar falan yani hak ediyor. Ben yarışmalarda sahnemi yollar, oyları veririm o kadar.
MayısKralı: Forumda yorumlarını beğendiğin 3 üye kimdir?
Yiğitt: Açıkçası herkesin yorumunu okurum ama @ozmoturk @Jonsnow ve @mrt-06 nın yorumları ayrı bir hoşuma gidiyor, @Billy Kane ve @-potterhead- da öyle.
MayısKralı: Forumda samimi bulduğun üyeler kimler?
Yiğitt: Yani birkaç kişi dışında bana herkes samimi geliyor, geçip dolu dolu isim yazmayayım şimdi. @Mr.At @Tolstoyevski nin yorumları (ya da durum güncellemleri) ayrı bir doğal geliyor. Ondan ikisini vereyim.
MayısKralı: Forum içinde seni en rahatsız eden yorumlar neler?
Yiğitt: Her şeyi bilmiş havasında, ben ne dersem doğrudur havasında yorumları hiç sevmem. Samimiyetsiz geliyor zaten.
MayısKralı: Diss butonunun gelmesi iyi mi olmuş kötü mü?
Yiğitt: Yönetimde @OzaN bize sorduğunda buton geldiğinde forumu bile bırakacağımı söylemiştim. Yani kutuplarca çocuksu bir şey için kullanılacağını düşünüyordum. Neyse ki korktuğum olmadı, bu şekilde gittiği sürece iyi bir şey.
MayısKralı: Forum ile ilgili demek istediğin şeyler neler?
Yiğitt:Bazen burası olmasa nette ne yaparız diye içimden geçiriyorum, o derece alıştık buraya. Samimi ortamıyla netteki tek favori adresim.
MayısKralı: Artık üyeler hakkında ne düşünüyorsun bölümüne geçiyoruz ben sana 10 üye yazacağım sende onlar hakkında neler düşündüğünü söyleyeceksin. İlk olarak ben ile başlayalım
Yiğitt: Sen bolca tartıştığım ama bir o kadar da sevdiğim birisisin. Gideceğim deyip de 2 gün sonra çıkıp gelen üyesin, onu da ekleyeyim.
MayısKralı: Elbet bir gün veda edeceğim o zaman konu açmam Peki @ozgur2113
Yiğitt: ozgur2113 çok iyi bir dost, kötü günde iyi günde her daim yanımdaydı. Onun da hakkını ödeyemem. Ara sıra atar falan yapıyorum, hemen gelir bir şey mi oldu diye. Konularımıza "Kilit" yazmaya bayılırız.
MayısKralı: @pompy
Yiğitt: İlk geldiğim günden beri senaryolarını kesintisiz sürdüren, azimli bir arkadaşımız. İnşallah favori üye de yaparız kendisini, büyük temennim.
MayısKralı: @xemrexxx
Yiğitt: Foruma girdiğimde bildirimlerimin yarısını dolduran arkadaş. Beni en çok güldüren üyelerin başında geliyor, Meryem'den uzaklaşsa daha bir güzel olacak.
MayısKralı: @Çiğdem-
Yiğitt: Foruma yeni gelenlere bir soğuk davranırlar. Çiğdem o günlerde her türlü sorunuma yardımcı olmuştu, onun bu davranışını da hiç unutmam. Sevdiğim, saydığım bir üyedir. Parlakları bana bıraksa ayrı mükemmel olacak.
MayısKralı: @GunesinOglu
Yiğitt: GunesinOglu sevdiğim bir üyeydi, hala severim ama bazı davranışları da çok yanlış. MS başlayacak dedi hepimiz bekliyoruz, bir anda forumu bıraktı kayboldu. Bir açıklama yapabilirdi. Yoksa yarışma falan umrumda değil ama böyle pat diye ortadan kaybolup yarı yolda bırakması doğru değil bana göre.
MayısKralı: @denizz19
Yiğitt: İlk geldiğimde kibar ve noktalı, virgüllü konuşmalarından BAYAN sandığım üyedir. Bir ara kavga falan ettik ama şimdi sıkı fıkıyız, severim bonusu. Ha bir de açılmış konuları açmaması dileğiyle.
MayısKralı: @DarkLeqenD
Yiğitt: Gıcık şey. Forumda gözlerimin aradığı üye, ayrılık haberini açtığında çok üzülmüştüm. Neyse esprileriyle ve saf iyi niyetiyle forumun olmazsa olmazıdır.
MayısKralı: @Harunnn60
Yiğitt: Üniversite hazırlıgıyla başladık, üniversitesini kazandı şimdi staj yapıyor. Düşünün artık zaman nasıl geçiyor. Biz de onunla birlikte bu aşamaları geçtik. Özelden bolca konuştuğum ve sıkıntılarımızı/ müjdelerimizi paylaştığımız üyedir diyeyim.
MayısKralı: @vadikızı ?
Yiğitt: Bir şeyin üzerine fazla düşüyor, biraz sakin kalsa daha güzel olacak. Bu arada ilk zamanlar fake sanmıştım. @EFE UYSAL ile barışsalar da ben de rahatlasam dediğim üye.
MayısKralı: Sana birde okuyucularımızdan soru geldi, ancak kimden olduğunu sende herkes gibi program yayınlandığında öğreneceksin.
Soruyu okuyorum: Gerçek hayatta da erkeklere tatlım diyor mu?
Yiğitt: Bu soruyu @ozgur2113 sormuş, ne kadar da belli yav. Çocuğun " " şu işaretinden tanıyorum. Ha @DarkLeqenD de olabilir ama %80-%20 oranla.
Tabi ki demiyorum, burada takılıyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz diye öyle.
MayısKralı: Soru mrt-06 ya ait buradan Atacan'a teşekkürlerimizi gönderiyoruz sorusu için Ve programa katıldığın için teşekkürler @Yiğitt dönüşünde seni bir daha konuk alıcam askerlik anılarını anlatırsın bizlere
Sunucu: MayısKralı
Konuk: Yiğitt
Okuduğunuz için teşekkürler, beğenilerinizi ve yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
Haftaya yine bu saatlerde görüşmek üzere.
@EnveR @Yiğitt @Aserat @DarkLeqenD @Çiğdem- @denizz19 @GunesinOglu @Starcık @pompy @eskici @OzaN @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Tolstoyevski @Mr.At @Bully @mrt-06 @xemrexxx @destere @ozgur2113 @papuleoo @Felon @turkuazz @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @Seviyor sevmiyor @emree-29 @yatutarsa @tolgab @dreamy @Maskeli Fedai