Geçmişte kendi ailenini feda ettigin o adam şimdi kendi ailesi için seni feda ediyor Fahriye Sultan..
13.Bölümün şok sahnesi!
@destere @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @cookies @ozgur2113 @Çiğdem- @Almila @GunesinOglu
Abla hep yarım bırakıyorsun her dizini.izleyemediğim için yorum yapamıyorum izliyince yaparım
Abla hep yarım bırakıyorsun her dizini.
Kaçta kaldın Kösem'de?valla bunu bende istemiyorum ama oluyor ama mutlaka hepsini tamamlıcam inşallah
Kaçta kaldın Kösem'de?
valla en son 9 bölümü izlemiştim izlemem gereken 4 bölüm var bu 1 yeter dizisi var onu tamamlamam lazım buda 2 kösem var 3 daha izlemek istediklerim var inşallah izlerim
Ekli dosyayı görüntüle 48778
Geçmişte kendi ailenini feda ettigin o adam şimdi kendi ailesi için seni feda ediyor Fahriye Sultan..
13.Bölümün şok sahnesi!
Ekli dosyayı görüntüle 48779 Ekli dosyayı görüntüle 48780
@destere @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @cookies @ozgur2113 @Çiğdem- @Almila @GunesinOglu
Allah kolaylık versin sana ne diyeyeyim. 😳😳
Bates Motel'e bende çok şaşırdım ama bitirmiş gerçekten. Onun dışında sürekli etiketleyeceksin ki yorum yapsın yoksa izlediği dizilerede yorum yapmıyor. Mesela The X-Files'i önceden izlemiş ama biz etiketleyince yorumunu yaptı.yabancı dizileride hepten yarım bıraktı zaten bir bates motel i tam izledi onun haricinde @vadikızı nın tamamladığı dizi yok
Hiç sorma bende Fahriye'ye üzüldüm. O küçük kızada gıcık kaptım.Ağlayacaktim nerdeyse.sd Allah belanı versin Mehmet.
Bates Motel'e bende çok şaşırdım ama bitirmiş gerçekten. Onun dışında sürekli etiketleyeceksin ki yorum yapsın yoksa izlediği dizilerede yorum yapmıyor. Mesela The X-Files'i önceden izlemiş ama biz etiketleyince yorumunu yaptı.
Hiç sorma bende Fahriye'ye üzüldüm. O küçük kızada gıcık kaptım.
Melek'miş ileride Kösem'inde başını yakacakmış. Başımıza iş aldık durduk yerde.ssO kız nerden çıktı.ss Kim o.