Geçmişte kendi ailenini feda ettigin o adam şimdi kendi ailesi için seni feda ediyor Fahriye Sultan..
13.Bölümün şok sahnesi!
@destere @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @cookies @ozgur2113 @Çiğdem- @Almila @GunesinOglu

Abla hep yarım bırakıyorsun her dizini.izleyemediğim için yorum yapamıyorum izliyince yaparım
Abla hep yarım bırakıyorsun her dizini.![]()
Kaçta kaldın Kösem'de?valla bunu bende istemiyorum ama oluyor ama mutlaka hepsini tamamlıcam inşallah![]()
Kaçta kaldın Kösem'de?
valla en son 9 bölümü izlemiştim izlemem gereken 4 bölüm var bu 1 yeter dizisi var onu tamamlamam lazım buda 2 kösem var 3 daha izlemek istediklerim var inşallah izlerim
Ekli dosyayı görüntüle 48778
Geçmişte kendi ailenini feda ettigin o adam şimdi kendi ailesi için seni feda ediyor Fahriye Sultan..
13.Bölümün şok sahnesi!
Ekli dosyayı görüntüle 48779 Ekli dosyayı görüntüle 48780
@destere @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @cookies @ozgur2113 @Çiğdem- @Almila @GunesinOglu
Allah kolaylık versin sana ne diyeyeyim. 😳😳
Bates Motel'e bende çok şaşırdım ama bitirmiş gerçekten.yabancı dizileride hepten yarım bıraktı zatenbir bates motel i tam izledi onun haricinde @vadikızı nın tamamladığı dizi yok
![]()
Hiç sorma bende Fahriye'ye üzüldüm. O küçük kızada gıcık kaptım.Ağlayacaktim nerdeyse.sd Allah belanı versin Mehmet.![]()
Bates Motel'e bende çok şaşırdım ama bitirmiş gerçekten.Onun dışında sürekli etiketleyeceksin ki yorum yapsın yoksa izlediği dizilerede yorum yapmıyor.
Mesela The X-Files'i önceden izlemiş ama biz etiketleyince yorumunu yaptı.
Hiç sorma bende Fahriye'ye üzüldüm. O küçük kızada gıcık kaptım.![]()
Melek'miş ileride Kösem'inde başını yakacakmış. Başımıza iş aldık durduk yerde.ssO kız nerden çıktı.ss Kim o.