'Bizi Birleştiren Hayat'ta Kim Kimdir? | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,873
Reaksiyon puanı
57,993
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GVqPevFXEAE7XUj


Kanal D'nin merakla beklenen yeni günlük dizisi 'Bizi Birleştiren Hayat' ekran yolculuğuna başladı.

Yönetmen koltuğuna Ayhan Özdemir'in oturduğu, senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar'ın kaleme aldığı ve Nilgün Kasapbaşoğlu ile Kayra Zabcı'yı başrollerinde bir araya getiren Royal Pictures imzalı dizi, ekran yolculuğuna başladı.

Bizi Birleştiren Hayat, yeni bölümleriyle hafta içi her gün 11.00'de Kanal D'de!

66daca7b0838bcd427853a18.jpg

Münevver (Nilgün Kasapbaşoğlu)
70’li yaşlarında iyi bir aileden gelmiş, varlıklı bir kadındır. Yıllardır eski konağında emektar hizmetçisiyle evin hiçbir eşyasını hatta yerlerini bile değiştirmeden yaşamaktadır. Bir dönemin zenginlik göstergesi olan kıyafetleri ve aksesuarları, hafif makyajı ile hala bakımlı ve farklıdır. Zenginliği, asilliği ve soyluluğunun getirdiği katı yapısının ardında acı ve hasret vardır. Yaşadığı bu eski mahallede gözü sürekli camda birilerini beklemektedir. Onun geçmişini, sırlarını, korkularını ve kimi beklediğini sadece karşı evde oturan Halil bilmektedir.
66dacadd0838bcd427853a1e.jpg

Yasemin (Kayra Zabcı)
20’li yaşlarda güzel ve hüzünlü bir genç kızdır. Münevver’in torunudur. Zor ve fakirlik içinde geçen hayatları, babalarını kaybetmelerinin ardından annelerinin felç geçirip bakıma muhtaç hale gelmesiyle iyice zorlaşmıştır. Bir yandan küçük kardeşi Mine’ye bakarken bir yandan okuyup hemşire olan Yasemin, annesini artık hastaneye yatırmak zorunda kalınca kardeşine de bakamaz duruma gelmiştir. Yasemin’in bütün çabası Tahsin'den annesini ve kardeşini korumaktır. Bu nedenle de kardeşini hiç tanımadığı anneannesine bırakmak zorunda kalır.
66dacbb00838bcd427853a28.jpg

Burak (Emir Gülsever)
Halil’in oğludur, intörn doktordur. Münevver’i gerçek babaannesi gibi sever. Şefkatli iyi bir gençtir. Babasına çok düşkündür. Hastanede tesadüfen tanıştığı Yasemin’e görür görmez aşık olmuştur. Kendini bir anda yaşanan olayların ve sırların ortasında bulacaktır. Bu aşk Burak’ın hem aile hayatını hem de meslek hayatını etkileyecektir.
66dacc5d0838bcd427853a2f.jpg

Halil (Şerif Bozkurt)
50’li yaşlarda, güçlü kuvvetli ama sakin bir adamdır. Çocuklarını taparcasına sever ve onları bir arada tutmak için her şeyi yapar. Ailesine bile anlatamadığı büyük korkuları vardır ve bu korkular onu güçlü kılmıştır. Münevver hanım ile aralarında başta, karşılıklı tedirginlikle başlayan ilişkileri zaman geçtikçe kader birliği haline gelmiş ve ana oğul gibi olmuşlardır. Zaman içinde Münevver hanımı koruma içgüdüsü ile yanından ayrılmaz olmuştur.
66dacd170838bcd427853a36.jpg

Ayfer (Yeşim Ceylan)
40’lı yaşlarında hırslı bir kadındır. Çok gençken Halil ile evlendirilmiştir. Oldukça fakir bir aileden geldiği için para onun için her şeyden önemlidir. Aslında kocasını ve çocuklarını çok sevmektedir. Ama gözü doymaz, daha iyi bir hayat ister. Münevver’in kendisinden hiç hoşlanmadığını bilir ama çevresine öyle anlatmaz. Öfkesi kendi ailesini bile dağıtmaya yetecek kadardır.
66dacd6b0838bcd427853a3d.jpg

Mine (Hazal Güzel)
5 yaşında hayat dolu bir kız çocuğudur. Küçücük hayatında hiç anlamadığı olaylar olmuş ve bir sabah ablası onu bu hiç bilmediği mahallede, hiç tanımadığı insanlara bırakıp gitmiştir. Her gün kapı önünde ablasının gelip onu almasını ve annesinin yanına götürmesini beklemektedir. Ne yapacağını bilemeden bu yaşlı insanlarla hiç alışık olmadığı katı kurallar içerisinde yaşamaktadır. Münevver’in anneannesi olduğunu anladığında küçücük dünyası iyice karışacaktır.
66dacdc60838bcd427853a44.jpg

Kerem (Doğaç Gözüdeli)
Ciddi, hırslı ve çalışkan bir doktordur. Şengül hemşirenin gözbebeğidir. Sık sık ona akıl danışır. Yasemin’e aşık olunca Burak’la dostlukları bozulacaktır.
66dace2d0838bcd427853a4b.jpg

Meltem (Zelal Barlas)
Güzel, akıllı, başarılı ve hırslı bir doktor. Zengin bir ailenin kızıdır ve bu yüzden Ayfer’in gözbebeğidir. Öğrencilik yıllarından beri Burak’a aşık ve evlenecekleri günü beklemektedir. Oysa Burak Meltem’i sadece arkadaş olarak görmektedir. Yasemin’in hastaneye gelmesinden sonra kıskançlıktan ona her tür kötülüğü yapacaktır.
66dacee90838bcd427853a52.jpg

Ezgi (İrem Korkmaz)
Başarılı ve çalışkan bir hemşire. Doktor Kerem’e deliler gibi aşık ama Kerem Yasemin gelinceye kadar sadece mesleğini düşündüğü için Ezgi’yi fark etmemiştir. Kerem’in Yasemin’e karşı olan hislerini anladığında büyük hayal kırıklığı yaşayacak ve Yasemin’in hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapacaktır.
66dad5040838bcd427853a59.jpg

Suzan (Farah Nesrin Yıldırım)
Yıllardır Münevver hanımın yanında çalışan, gidecek hiçbir yeri olmadığı için Münevver’in bütün kaprislerine katlanan evin emektarıdır. En başından beri bir sürü olaya şahit olmuştur. Çok az konuşur. Mine gelince evin bütün kasveti onun için dağılmıştır. Onu Münevver’in gazabından korumak için her şeyi yapar.
66dad56c0838bcd427853a60.jpg

Serhat (Savaş Alp Başar)
Burak’ın hastanedeki en yakın arkadaşı, sırdaşıdır. Neşeli, yakışıklı bir gençtir. Burak ile aynı okuldan mezun olmuşlardır. O da Burak gibi hem başarılı hem de cana yakındır.
66dad5d30838bcd427853a67.jpg

Pınar (Elif Naz Sabuncu)
Halil’in kızıdır, lise öğrencisidir. Biraz annesi gibi süsüne düşkün, ama iyi kalpli bir kızdır. Münevver’i babaannesi gibi sever ve onun evine rahatça girebilen ender insanlardandır. Hayalleri vardır. Okumak ona zor gelse de sırf babasını üzmemek için okumaktadır. Abisini çok sever. Ama Mine’nin ablası Yasemin ortaya çıktıktan sonra abisiyle arası açılmaya başlayacaktır.
66dad7630838bcd427853a78.jpg

Pakize (Öznur Kula)
Münevver’in kızıdır. Çok genç yaşta annesine duyduğu öfkeyle evden ayrılmış ve bir daha dönmemiştir. İlk aşık olduğu ve her tür suça bulaşan biri olan Tahsin ile evlenmiş, Yasemin’i dünyaya getirmiştir. Tahsin, işlediği bir suçtan dolayı hapse girince Pakize, ondan kurtulmak için boşanmış ve soyadını değiştirmiştir. Daha sonra Pakize, Mine’nin babası Ahmet ile evlenmiştir. Pakize Ahmet’in ölümüyle iyice çökmüş ve felç geçirmiştir. Çocuklarını hep Münevver’den uzak tutmuştur. Şimdi hastanede bilinci kapalı yatmaktadır.