''Biz'' Saraya Darbe Yaptık

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,940
Puanı
1,060
Biz yine formumuzdaydık. Bizi eski saraya süren, kızımız Fahriye'yi öldüren ve gizli hazinemize el koyanlara hadlerini bildirdik.

İlk olarak vezirlere,kapıkullarına ve enderunlara rüşvet verdik.Bizi göremeyenler için kare içine aldık.
tgthyt.png

Daha sonra Sultan Ahmet'e suikast düzenleyip su içtiği hayratı patlatıık. Derviş kulumuz tuzağı farkedince onu sırtından, torunumuz Ahmet'i de kolundan okladık. Kadim düşmanımız Kuyucu Murat Paşa ise gücümüzün sıcaklığını hissetti.
bgbgbgbgg.png fgfdgfdg.png tgbgtb3.png

VEEEE sarayı bastık sonunda. Bostancıları öldürdük. Kendini Valide Sultan zanneden Benli Haseki kucağında torunuyla kala kaldı öylece...
rgrgr.png 111111.png

Sonunda taht bizim oldu. Halime Sultan'ı öldürüp, oğlu Mustafa'yı tahta çıkarmayı uygun gördük.
fdgfdgfdg.png dsfdsfdsf.png

Başımıza gelen felaketlerin sorumluları hasodabaşı Zülfikar Ağa ve hatuncuk Kösem ise sarayın kapasında kaldılar, biçareler.
dfgfdgfdg.png dfsdfdsfsdfds.png

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @Bully @Forumdash @mrt-06 @denizz19 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @eskici @GunesinOglu @yatutarsa @Almila

Ekli dosyalar

• tgthyt.png
    tgthyt.png
    498.2 KB · Hit: 5
  • bgbgbgbgg.png
    bgbgbgbgg.png
    747.2 KB · Hit: 5
  • fgfdgfdg.png
    fgfdgfdg.png
    570 KB · Hit: 5
@Doğu inşallah haftaya da polata darbe yapacak safiye sultan hazretleri :A
ıyy pis berenci @ozgur2113 seni unutmuşum:A
Hülya Avşar buranın İskender Büyük'ü olmuş :F He yapar aynen :A Bugün sizin 23 Nisan'ınızdı 1 haftalık size bıraktık listeyi onda da Portakal amcayı geçememişsiniz :A Neyse haftaya Portakal'ı da soyarız darbe de yaparız merak etme 😉

Hülya Avşar buranın İskender Büyük'ü olmuş :F He yapar aynen :A Bugün sizin 23 Nisan'ınızdı 1 haftalık size bıraktık listeyi onda da Portakal amcayı geçememişsiniz :A Neyse haftaya Portakal'ı da soyarız darbe de yaparız merak etme 😉
portakal amca sizi de geçiyor arada :F neyse fırsattan istifade ara verdiniz bari iyi bir bölüm hazırlansa 1 haftalık ekstra sürede :A

hülya avşar değil biz safiye sultanız :A

portakal amca sizi de geçiyor arada :F neyse fırsattan istifade ara verdiniz bari iyi bir bölüm hazırlansa 1 haftalık ekstra sürede :A

hülya avşar değil biz safiye sultanız :A
bölüm hazırdı zaten nostalji dolu bir bölüm geliyordu ama maalesef ertelendi. Haftaya buraları ateşe verecez rahat ol :A

eskiyle yeninin çatışması işte :) yalakaların işbirlikçilerin trollerin troliçelerin hakim olduğu düzeni değiştirmek isteyen kösem gibi yürekli insanlarla köhnemiş sistemden yana safinazın çarpışmasını seyrediyoruz :) her halükarda kösem iktidarı halkın gücüyle ele geçirecektir :)

eskiyle yeninin çatışması işte :) yalakaların işbirlikçilerin trollerin troliçelerin hakim olduğu düzeni değiştirmek isteyen kösem gibi yürekli insanlarla köhnemiş sistemden yana safinazın çarpışmasını seyrediyoruz :) her halükarda kösem iktidarı halkın gücüyle ele geçirecektir :)
esas sistemin içine şapan kösem be :F

o dönemin aydını kösem:) ülkeye demokrasiyi getirip despot baskıcı gerici sistemi yok etmeye çalışıyor tüm halk olarak kösemin arkasındayız :)
hayret kösemin arkasını halkla paylaşıyon çok şaşırdım yumuşama belirtisi bunlar hep :)))

neyse dün akşam bölümü izleyen fetullah gülen bugün hülyayı aramış nasıl darbe yaptın kzı saraya bana da öğret demiş aman beyazsoy duymasın :)))

hayret kösemin arkasını halkla paylaşıyon çok şaşırdım yumuşama belirtisi bunlar hep :)))

neyse dün akşam bölümü izleyen fetullah gülen bugün hülyayı aramış nasıl darbe yaptın kzı saraya bana da öğret demiş aman beyazsoy duymasın :)))

mecazi anlamda dedik tabiki yoksa kızın arkasında ne işimiz var :) yani kalbimiz onunla birlikte anlayacağın :)

@destere 'nin bir lafı vardı o aklıma geldi :))

Harikaydı hemde her şeyiyle derdi . İşte bu bölüm öyle bir bölümdü. :) Haftaya ne olacak acaba merak ediyorum.

@xemrexxx bilerek mi Kösem'in en kötü resmini seçtin? :A

@destere 'nin bir lafı vardı o aklıma geldi :))

Harikaydı hemde her şeyiyle derdi . İşte bu bölüm öyle bir bölümdü. :) Haftaya ne olacak acaba merak ediyorum.

@xemrexxx bilerek mi Kösem'in en kötü resmini seçtin? :A
bizim asaletimizin yanında hatuncuğun güzel resmi olabilir mi:A

Forumda taraflılıktan dert yanarsın başta kendin taraflı olursun. :A Çözemedim bu olayı. :A
o sahnede hatuncuk hep kötü çıkmış suç bizde değil :A ay neyse timur da anladı dizinin en oturmuş karakteri safiye onun üzüerinden gidiyor sürekli :D zaten safişten sonra derviş var o da bu bölüm baya gözüktü ahmetle köseme nanik:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,416
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren