Birol Güven'den Yeni Dizi!

senin adına sevindim cnm medcezirden ayrılmasına çok üzülüyordun ayrıca birol güvenin yapımları çok sıcak aile dizilerindne oluşuyor doksanlar saçmalığını saymazsak eğer
seksenler zengin kız fakir oğlan ve çocuklar duymasın çok özel yapımlardı böyle bir yapım gelebilir yine ayrıca mine tugayı benden baba olmaz dizisinde izlemiştim sadece çok sevdiğim bir diziydi :love1::love1:
Cok tesekkurler asiri mutlu oldum insallah tutar dizisi .
Demek boyle diziler izliyorsun bunuda izlesene :)
Sana bisey soracagim sen yazin ne izliyosun bu arada izlemedigin dizi kaldimi ?

Cok tesekkurler asiri mutlu oldum insallah tutar dizisi .
Demek boyle diziler izliyorsun bunuda izlesene :)
Sana bisey soracagim sen yazin ne izliyosun bu arada izlemedigin dizi kaldimi ?
bunlardan sadece çocuklar duymasına bakıyordum
ben şuan türk dizilerinden kurtlar vadisi,kaçak,karadayı ve kara para aşk sadece bu 4 diziyi izliyorum güncel şekilde
16 tanede güncel yabancı dizim var şuan tabi hepsi sezon finallerindeler ben genelde yabancı dizilerde takılyıorum pazartezinden pazara hergün 2-3 tane oluyor :F

Merakla bekliyorum diziyi fakat Mine Turgut Medcezir de iyidi. Yeni dizisinde başarılar dilerim

Merakla bekliyorum diziyi fakat Mine Turgut Medcezir de iyidi. Yeni dizisinde başarılar dilerim
Amin :)
bunlardan sadece çocuklar duymasına bakıyordum
ben şuan türk dizilerinden kurtlar vadisi,kaçak,karadayı ve kara para aşk sadece bu 4 diziyi izliyorum güncel şekilde
16 tanede güncel yabancı dizim var şuan tabi hepsi sezon finallerindeler ben genelde yabancı dizilerde takılyıorum pazartezinden pazara hergün 2-3 tane oluyor :F
:) Aksiyon seviyoruz :)

birol bey nasıl bir dizi yapacak işallah ayrılsakta berebriz gibi olur mine harika bir oyuncu
partneri işallah yeni yüz olur atv deolması süper

Ne guzel bu aksam y memekte napcaksin
bu akşam çorbalardan domates çorbası yapıcaz
yemeklerden bulgur pilavı yapıcaz bulguru daha çok tercih ediyoruz ramazanda
pilavın yanına fırında patetesli izmir köfte ve tavuk sote hazırlıcaz
birde kıymalı yaprak sarması da olucak sonra işte yemek harici yemeklerin yanında yemek için kayısı hoşafı, cacık, çoban salata

yemek üstüne yemek içinde kadayıf hazırlıcaz babamda işten gelirken dondurma alıcak kadayıf üstüne dondurmayı döküp servis yaparız yemek üstüne 🙂
sonrada karpuz ikram ederiz misafirlere bu akşamda yaşadı misafirler :kiki::kiki::kiki:

bu akşam çorbalardan domates çorbası yapıcaz
yemeklerden bulgur pilavı yapıcaz bulguru daha çok tercih ediyoruz ramazanda
pilavın yanına fırında patetesli izmir köfte ve tavuk sote hazırlıcaz
birde kıymalı yaprak sarması da olucak sonra işte yemek harici yemeklerin yanında yemek için kayısı hoşafı, cacık, çoban salata

yemek üstüne yemek içinde kadayıf hazırlıcaz babamda işten gelirken dondurma alıcak kadayıf üstüne dondurmayı döküp servis yaparız yemek üstüne 🙂
sonrada karpuz ikram ederiz misafirlere bu akşamda yaşadı misafirler :kiki::kiki::kiki:
Her akşam misafirmi geliyor sizlere br arada ben geliyim bare ne güzel yemekler onlar

Her akşam misafirmi geliyor sizlere br arada ben geliyim bare ne güzel yemekler onlar
eee cnm ramazandayız iftara her akşam misafirimiz olur
normal günlerde bile misafir eksik olmaz bizden ya babamın maç arkadaşları geliyor maç izlemeye ayda annemin komsuları geliyor ee birde şimdi ramazandayız her akşam birilerini davet ediyoruz 🙂
🙂🙂
🙂

Mine'nin dedikoducu cocuğa kendini savunmasını hiç samimi bulmadım:X Ay yapımdan neden ayrıldın o zaman??? Dedikoducu cocukta hiç tartişamıyor hemen pes etmiş :F

Yapılan dizi komedi olacaktır. Çocuklar Duymasın 2015 :T: Meltem bulundu sırada Taş Fırın Haluk var :F Bakalım onun tahtını kim alacak:X

Mine'nin dedikoducu cocuğa kendini savunmasını hiç samimi bulmadım:X Ay yapımdan neden ayrıldın o zaman??? Dedikoducu cocukta hiç tartişamıyor hemen pes etmiş :F

Yapılan dizi komedi olacaktır. Çocuklar Duymasın 2015 :T: Meltem bulundu sırada Taş Fırın Haluk var :F Bakalım onun tahtını kim alacak:X
Deme oyle ya iyi oyuncudur kendisi :)

Atv'de ve birde Birol Güven yapıyor Müne Tugay benim için izlenesi değil şuan.:(

Daha iddialı bir dramda yer alsaydı keşke.:( Ama diziyi sırf Mine için izleyeceklerin saysı çok fazladır. Tutma ihtimali var hattta Birol Güven ilk bölümüyle baya etki yaratıyor dizilerine ilk bölüm güzel sonuçlar alır.:)

Ayrılsak da Beraberiz'in yeni versiyonu değildir umarım rafa kalkmıştır o proje..

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy