Birol Güven'den Yeni Dizi!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
thumbnail_1405504027.jpg

MinT Prodüksiyon'un sahibi ünlü yapımcı Birol Güven'den yeni dizi!

Seksenler, Doksanlar, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Çocuklar Duymasın dizilerinin yapımcısı Birol Güven, yeni dizi haberini sosyal medya hesabından paylaştı. Dizinin açıklanan ilk oyuncusu ve baş rolü Star TV'de ekranlara gelen Ay Yapım imzalı Medcezir dizisinden şok bir kararla ayrılan Mine Tugay oldu.

Birol Güven'in yeni dizisi atv'de ekranlara gelecek.

Bu kadın nolduda başrola geldi anlayamıyorum :D
Star ışığı yok , tamam güzel rol yapıyor ama çok abartılıyor :D

Ohhhh yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh yuppiiiiiiiiiiiii Mine Tugayımmmmmmm aşkımm izleyecegim bu diziyi kesinlikle aşkım Minem :love1: canım cancağızım gülparem canparem şekerparem canım kesin izleyecegim bu diziyi:oley:
Ah @Çiğdem- o kadar mesudum ki yuppiiiiii :)

@xBUGRAx çok teşekkürler bu haberi paylastıgın için sevgim sana karşı dahada arttı :)

Yönetmen Şafak bal olacak deniliyor ne kadar doğru bilemem :)

Baş rol seçimi iyi partneri de iyi seçim olur umarım. Türü ne olacak acaba dizinin kanalını pek beğenmedim Doksanlar'dan sonra..

dedikocu cocukla mine tugayım kavga ediyor kavga edişi bile çok zariff:love1:

Baş rol seçimi iyi partneri de iyi seçim olur umarım. Türü ne olacak acaba dizinin kanalını pek beğenmedim Doksanlar'dan sonra..
Türünün drama olması gerekiyor bence Minem dıramaya çok yakışıyorr:love1:

Gördüm dedikoducu çocuk'un kavga etmediği kalmadı bu aralar. :F
Evet herkesle kavga ediyor ama Minem saygıyla karşılık veriyor zarif ve kibarca @destere sevmeyebilir Minemi ama ben aşığım bi Minem var şu dünyada bi Ebru Özkanım
Ebru Özkanda oynasa dizide müthiş olur :love1::love1:

Evet herkesle kavga ediyor ama Minem saygıyla karşılık veriyor zarif ve kibarca @destere sevmeyebilir Minemi ama ben aşığım bi Minem var şu dünyada bi Ebru Özkanım
Ebru Özkanda oynasa dizide müthiş olur :love1::love1:
Vay be, bu kadar olur! Benim de o jenerasyondan en beğendiklerim Mine Tugay ve Ebru Özkan. Başka biri Ender olsaydı sadece Ebru olabilirdi :love1: Ama bu dizide olmasını istemiyorum, içimde sitcom olacak hissi var. :( Dedikoducuya gelince önüne gelene sallıyor sonra pısıyor. :F Ranini de bayağı hırpalamıştı bunu :F

Vay be, bu kadar olur! Benim de o jenerasyondan en beğendiklerim Mine Tugay ve Ebru Özkan. Başka biri Ender olsaydı sadece Ebru olabilirdi :love1: Ama bu dizide olmasını istemiyorum, içimde sitcom olacak hissi var. :( Dedikoducuya gelince önüne gelene sallıyor sonra pısıyor. :F Ranini de bayağı hırpalamıştı bunu :F
Anladım :) Demek sevdiğimiz kadınlar aynı tarzda.Sitcom olmasın ya Mineme ağlamak yakışıyor gülmek değil :( Bencede Ender başka biri olsaydı Ebru olabilirdi :love1:.Dedikoducuda agzına geleni sayıyor.... Kısaca Ebrum ve Minem olmadan yaşayamam :love1::love1:

Anladım :) Demek sevdiğimiz kadınlar aynı tarzda.Sitcom olmasın ya Mineme ağlamak yakışıyor gülmek değil :( Bencede Ender başka biri olsaydı Ebru olabilirdi :love1:.Dedikoducuda agzına geleni sayıyor.... Kısaca Ebrum ve Minem olmadan yaşayamam :love1::love1:
Bari aile-mahalle dizisi olsun ama sitcom olmasın. Birol Güven'le çalışmasına çok iyi bakmıyorum ben şahsen :T

Bende Benim Adım Gültepe'de bekliyordum kesin teklif gitmiştir 😎
😎 Ama Mine'nin de yanlış proje seçeceğini düşünmüyorum bekleyelim ve görelim bence iyi bir iş olabilir..
Bakalım inşallah secmemiştir eger tutmazsa yükselen kariyeri zarar görür :(

Mine Tugay iyidir, rolü de arttı. Ay Yapım'dan, MinT yapıma geçti. Ayrılmasını istemezdim. Belki burada daha mutlu olur. Hayırlı olsun. :)

Ohhhh yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh yuppiiiiiiiiiiiii Mine Tugayımmmmmmm aşkımm izleyecegim bu diziyi kesinlikle aşkım Minem :love1: canım cancağızım gülparem canparem şekerparem canım kesin izleyecegim bu diziyi:oley:
Ah @Çiğdem- o kadar mesudum ki yuppiiiiii :)

@xBUGRAx çok teşekkürler bu haberi paylastıgın için sevgim sana karşı dahada arttı :)

Yönetmen Şafak bal olacak deniliyor ne kadar doğru bilemem :)
senin adına sevindim cnm medcezirden ayrılmasına çok üzülüyordun ayrıca birol güvenin yapımları çok sıcak aile dizilerindne oluşuyor doksanlar saçmalığını saymazsak eğer
seksenler zengin kız fakir oğlan ve çocuklar duymasın çok özel yapımlardı böyle bir yapım gelebilir yine ayrıca mine tugayı benden baba olmaz dizisinde izlemiştim sadece çok sevdiğim bir diziydi :love1::love1: