Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,501
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Evet, @serhatt beni çok üzüyor bu aralar...minnoş kalbin mi kırıldı
Evet, @serhatt beni çok üzüyor bu aralar...minnoş kalbin mi kırıldı
Sen eskiden Survivor'dan nefret etmiyor muydun. Nereden çıktı bu konulargüncel Survivor konusundaki yorumumu ararken ne buldum böyle forumun arama algoritması çok değişik @Dosi gacısı bir el atmalı vayyy be forumdaki 3. ayımdaymışım @serhatt @Angelica @MasacRE @The_Erinch @cookies @Emre Ozansoy @Zeyno @Bully kısacası kimsecikler yokmuş ne rahat
Seni es geçmişler zaar. Yoksa ilk kellesi gidecek senmişsin.aaa hoşt be kai kişinin kellesi gitti konu açma kurallarına uymamaktan o zamanlar
Biz xemrexxx hazretlerine kimse bişi yapamazSeni es geçmişler zaar. Yoksa ilk kellesi gidecek senmişsin.
Ben geldiğimde o tez çürüdü.Biz xemrexxx hazretlerine kimse bişi yapamaz
Hangi konuda?Evet, @serhatt beni çok üzüyor bu aralar...
Şaka yapıyorum ya.Ben geldiğimde o tez çürüdü.
------
Hangi konuda?
Cevap vermemiş hala. @xemrexxxSen eskiden Survivor'dan nefret etmiyor muydun. Nereden çıktı bu konular
Sen eskiden Survivor'dan nefret etmiyor muydun. Nereden çıktı bu konular
ayol ben 2013-2019 arasını izlemedim ; 2020 de pandemide mecbur tekrar başladım ekranda bişiy olmayınca bunu niye tekrar edeyimCevap vermemiş hala. @xemrexxx
Cevap vermemiş hala. @xemrexxx
Survivor'ın en güzel yıllarını izlememiş yazıkayol ben 2013-2019 arasını izlemedim ; 2020 de pandemide mecbur tekrar başladım ekranda bişiy olmayınca bunu niye tekrar edeyim
2007-2012 arası izledim
Nesi güzeldiSurvivor'ın en güzel yıllarını izlememiş yazık
Tam zirve yaptığı dönemler işte. Ondan öncesinde daha tam oturmamıştı yarışma. Sonraki yıllar da artık sıkmaya başladı. O senin izlemediğin yıllar en iyi yıllarNesi güzeldi
Bence 2006-2015 arası gerçek bir Survivor yarışmasıydı. Sonra kurguya döndü. Senaryodan ibaret oldu.Survivor'ın en güzel yıllarını izlememiş yazık