Birleşme Partisinde Gözyaşları Sel Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,128
Puanı
1,061
57b_b715f.jpg

Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de gözyaşları sel oldu aktı...
Dün akşamın ödülü: Ailelerle yapılacak telefon konuşmasıydı.

Çekişmeli geçen ’ödül yarışmas’ını kazanan isimse yarışmanın favorilerinden Nihat Alptuğ Altınkaya oldu. Nihat, ödülünü paylaşmak için Almeda, Begüm ve Hayim’i seçti.

Aylardır aileleriyle konuşmayan yarışmacılar o anlarda duygu patlaması yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

güncel Survivor konusundaki yorumumu ararken ne buldum böyle :X forumun arama algoritması çok değişik @Dosi gacısı bir el atmalı :A vayyy be forumdaki 3. ayımdaymışım :F @serhatt @Angelica @MasacRE @The_Erinch @cookies @Emre Ozansoy @Zeyno @Bully kısacası kimsecikler yokmuş ne rahat :F:F
Ahh bu sezon Hayim in sürekli düşüp bir türlü onu ayakta göremediğimiz sezon sen var mıydın o yıllarda ya @xemrexxx ben seni portakalda vitaminsin sanıyordum :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Kız böyle otun fokun bile konusunu açtığın zamanlarda iyi ki de yokmuşum rezaletin dik alası. :F
Ayol resmen yine emrenin ekmeğine yağ sürdük, 2012 de açtığı konuyu hortlattı sükse yarattı yine.:F
------

alan olarak evet olabilir:A
------

o zamanlar 15 reyting alıyordu tabi açılacak :A
Nihat Altınkaya keşke bu sene katılsaydı, geçen sene hiç gelmeyip 1 sene bekleseydi. Düzelir de gelirdi. Ah ah..

alan olarak evet olabilir:A
------

o zamanlar 15 reyting alıyordu tabi açılacak :A
Senin açtığın saçma konulara forumun tepkisi. :F

endo.png
Ayol resmen yine emrenin ekmeğine yağ sürdük, 2012 de açtığı konuyu hortlattı sükse yarattı yine.:F
------

Nihat Altınkaya keşke bu sene katılsaydı, geçen sene hiç gelmeyip 1 sene bekleseydi. Düzelir de gelirdi. Ah ah..

Eee boşuna dememişler eskiye rağbet olunca bit pazarına nur yağarmış diye. :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Mr.At and xemrexxx
güncel Survivor konusundaki yorumumu ararken ne buldum böyle :X forumun arama algoritması çok değişik @Dosi gacısı bir el atmalı :A vayyy be forumdaki 3. ayımdaymışım :F @serhatt @Angelica @MasacRE @The_Erinch @cookies @Emre Ozansoy @Zeyno @Bully kısacası kimsecikler yokmuş ne rahat :F:F
Hızlıca edit ettim de çok rezil halini görmediler :A
Eskiden Survivor bölümünde çok konular açılırdı. Bende Bölüm yorum konusunu açmıştım defalarca. Zamanla forumda kurallar değişti :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Hızlıca edit ettim de çok rezil halini görmediler :A
Eskiden Survivor bölümünde çok konular açılırdı. Bende Bölüm yorum konusunu açmıştım defalarca. Zamanla forumda kurallar değişti :A
resim upload mı neyle bir yerden yüklüyorduk:A:A eski konuların çoğu bozuktur

• Güldürdün
Reactions: Dosi