Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,547
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Sen eskiden Survivor'dan nefret etmiyor muydun. Nereden çıktı bu konulargüncel Survivor konusundaki yorumumu ararken ne buldum böyleforumun arama algoritması çok değişik @Dosi gacısı bir el atmalıvayyy be forumdaki 3. ayımdaymışım@serhatt @Angelica @MasacRE @The_Erinch @cookies @Emre Ozansoy @Zeyno @Bully kısacası kimsecikler yokmuş ne rahat
Seni es geçmişler zaar.aaa hoşt be kai kişinin kellesi gitti konu açma kurallarına uymamaktan o zamanlar
Biz xemrexxx hazretlerine kimse bişi yapamazSeni es geçmişler zaar.Yoksa ilk kellesi gidecek senmişsin.
Ben geldiğimde o tez çürüdü.Biz xemrexxx hazretlerine kimse bişi yapamaz
Hangi konuda?Evet, @serhatt beni çok üzüyor bu aralar...
Şaka yapıyorum ya.Ben geldiğimde o tez çürüdü.
------
Hangi konuda?
Cevap vermemiş hala.Sen eskiden Survivor'dan nefret etmiyor muydun. Nereden çıktı bu konular
Sen eskiden Survivor'dan nefret etmiyor muydun. Nereden çıktı bu konular
ayol ben 2013-2019 arasını izlemedim ; 2020 de pandemide mecbur tekrar başladım ekranda bişiy olmayınca bunu niye tekrar edeyimCevap vermemiş hala.@xemrexxx
Cevap vermemiş hala.@xemrexxx
Survivor'ın en güzel yıllarını izlememiş yazıkayol ben 2013-2019 arasını izlemedim ; 2020 de pandemide mecbur tekrar başladım ekranda bişiy olmayınca bunu niye tekrar edeyim
2007-2012 arası izledim
Nesi güzeldiSurvivor'ın en güzel yıllarını izlememiş yazık
Tam zirve yaptığı dönemler işte. Ondan öncesinde daha tam oturmamıştı yarışma. Sonraki yıllar da artık sıkmaya başladı. O senin izlemediğin yıllar en iyi yıllarNesi güzeldi
Bence 2006-2015 arası gerçek bir Survivor yarışmasıydı. Sonra kurguya döndü. Senaryodan ibaret oldu.Survivor'ın en güzel yıllarını izlememiş yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?