Bu çok güzel yaaaa
Ben de izlerdim ilgiyle hiç kaçırmadan😊evet ilgiyle izlerdim yaaa
Bir öpücük için ,Celeste ,Sarıl Bana ,İseballa ,Vahşi ve güzel ,Siyah İnci de benim aklıma gelenler 😊
Bir devir bitti ya şimdi Hint dizi modası var ama Brezilya dizilerinin tadı bir başkaydı😉
------
Ben de izlerdim ilgiyle hiç kaçırmadan😊
Ben vahşi güzeli izlemiyordum ATV kuşağında başka bir pembe diziye bakıyordum o sıraBu saydıklarından Sarıl bana ve Vahşi güzeli biliyorum diğerlerini pek bilmiyorum
Ben vahşi güzeli izlemiyordum ATV kuşağında başka bir pembe diziye bakıyordum o sıra
Celeste ATV de yayınlandı Siyah İnci TRT 1 bu iki dizi de yine Rosalinda daki bayan başroldeydi mesela
Bir öpücük için de ATV dizisiydi bunlar dışında adı aklımda gelmeyen pembe dizilerde var hatta
Kassandra ,Aşk ve Nefret,Masum Aşk,Aşkın yoları, atv'de yayınlanan diziler.@Angelica Vahşi Kalpler Kanal DBen vahşi güzeli izlemiyordum ATV kuşağında başka bir pembe diziye bakıyordum o sıra
Celeste ATV de yayınlandı Siyah İnci TRT 1 bu iki dizi de yine Rosalinda daki bayan başroldeydi mesela
Bir öpücük için de ATV dizisiydi bunlar dışında adı aklımda gelmeyen pembe dizilerde var hatta
Celeste ve Siyah İnci yi izlememişsin ama😉Ahh Rosalinda Thalia çok severim onu ben izlemiştim tüm dizilerini hatta
Aşk ve Nefret ,Masum Aşk evet onlar dı adı aklıma gelmeyen ,Aşkın yollarını da izlemiş olabilirim verdiği bütün pembe dizileri izlerdim çünküKassandra ,Aşk ve Nefret,Masum Aşk,Aşkın yoları, atv'de yayınlanan diziler.@Angelica Vahşi Kalpler Kanal D
Valla ben izlemezdim gazeteden okurdum.Show Bitmeyen Aşk pempe dizi.Celeste ve Siyah İnci yi izlememişsin ama😉
Aşk ve Nefret ,Masum Aşk evet onlar dı adı aklıma gelmeyen ,Aşkın yollarını da izlemiş olabilirim verdiği bütün pembe dizileri izlerdim çünkü
KanaD'deydi Peruklu halacımRosalinda ve ardından gelen diğer Thalia dizileri yabancı dizilerle ilk tanışmamdı maalesef.
Bir de Küçük Melek Maria vardı. Küçük bir kız annesinin hayaletiyle konuşuyordu galiba o da fena değildi.
Celeste ve Siyah İnci yi izlememişsin ama😉
Aşk ve Nefret ,Masum Aşk evet onlar dı adı aklıma gelmeyen ,Aşkın yollarını da izlemiş olabilirim verdiği bütün pembe dizileri izlerdim çünkü
OlabilirCeleste izlemedim ama Siyah inci yabancı gelmiyor izledim de unuttum sanırım ya
TGRT Kuşku Güzel Virgina,Ayrılan Kalpler.Show tv'de her sabah iki tane pempe dizi Rebecca ,İntikam Ateşi,Vakşi Kedi. Köle ısaura @AteşBöceğiCeleste izlemedim ama Siyah inci yabancı gelmiyor izledim de unuttum sanırım ya
Ayrılan kalpler yine ismi aklıma gelmeyen ,Vahşi Kedi,Rebecca onları da izlemiştim diğerlerini de bakmış olabilirim😉TGRT Kuşku Güzel Virgina,Ayrılan Kalpler.Show tv'de her sabah iki tane pempe dizi Rebecca ,İntikam Ateşi,Vakşi Kedi. Köle ısaura @AteşBöceği
Star'da Luz Marıa Aşkın Peşınde , Aşk yarası, Show ,Asi Melek Aşk Üçgeni.Fox gene Aşkın PeşindeAyrılan kalpler yine ismi aklıma gelmeyen ,Vahşi Kedi,Rebecca onları da izlemiştim diğerlerini de bakmış olabilirim😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?