Rosalinda yı da bilmiyor musun olm..Thalia rüzgarı esmişti TürkiyedeGüzel konu olmuş ama beni fazlasıyla aştı
Rosalinda yı da bilmiyor musun olm..Thalia rüzgarı esmişti TürkiyedeGüzel konu olmuş ama beni fazlasıyla aştı
Vay beee; o derece..Vahşi Güzel'in yeri ayrıdır bende belkide kaçırmadan takip ettiğim ilk pembe dizi diyebilirim hatta Kanal D bir ara tekrarlarını sabaha karşı 05:00 - 06:00 gibi yayınlamıştı üşenmemiş saat kurup kalkıp izlemiştim
Buradakilerinin hiç birini bilmiyorum dizi bilgim sınırlıRosalinda yı da bilmiyor musun olm..Thalia rüzgarı esmişti Türkiyede
Vay beee; o derece..
Bizde Rosalindada o duyguyu yaşadık,
Dpremden sonraydı, Prefabrikteydik... 37 ekran Singer marka tüplü tv de büyük heyecanla izlerdik ailecek.,
Türkiyede döneminde gerçekten iyi izlendi.
Açıkçası dönemimden burada çok fazla insan yok, @Forumdash vardı onunla eskileri iyi yad ederdik şuan ara verdi.Desene biz baya yaşlı kurt çıktık seninleBurdakileerin çoğu sanırım bu dizileri bilmiyordur bile
aynen efsanedir..90 lar ikimiz aynı kafa aynı yaşta olmalıyız..Açıkçası dönemimden burada çok fazla insan yok, @Forumdash vardı onunla eskileri iyi yad ederdik şuan ara verdi.
Ama sanırım @doan56 dan ortalama üstünde.
Azda olsa bizim nesli bilenler var ya
90 lı yıllar...Efsanedir.
Bende yaş biraz daha fazla varaynen efsanedir..90 lar ikimiz aynı kafa aynı yaşta olmalıyız..
Desene biz baya yaşlı kurt çıktık seninleBurdakileerin çoğu sanırım bu dizileri bilmiyordur bile
ablamda vahşi güzeli izlerdi...bende çizgi filmleri..Bende çoğunu biliyorum vahşi güzeli bende izlemiştim ama ben en çok Thalia nın dizilerini izlerdim Thalia aşık gibi birşeydim valla hangi dizisiydi unuttm ilkokula giderdim okuldan koşa koş gelirdim ki o diziyi izleceğim diye
ablamda vahşi güzeli izlerdi...bende çizgi filmleri..
sen hangileri izlerdin..trt ay savaşçısı dugımon atvb pokemon .sevimli kahramanlar..disneyHangi çizgi filmleri izlerdin
sen hangileri izlerdin..trt ay savaşçısı dugımon atvb pokemon .sevimli kahramanlar..disney
futbol küçük golcü..heidi bende starda sehrazat .maxi tv çizgifimleriBen heidi,casper,tom ve jerry temel reis ,scooby doo, tubasa diye futbol çizgi filmi var dı onu izlerdik kızkardeşimle
Ben sizden yaşlıyım yaş 36 abla diyeceksiniz bana nuleeyyyn
+2 😎Ben sizden yaşlıyım yaş 36 abla diyeceksiniz bana nuleeyyyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?