Biri Kitap mı Dedi...!!! Haydi Buyrun Bakalım :)

Kitap Okur musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Hahahaa sesli güldüm, bayılıyorum sana. :F

Zenginlik böyle bir şey hayatım, ne yapacaksın? Birazdan cappuccino yapıp krokanlı kurabiyle yiyeceğim. :A
Bu zenginlik değil, elindekinin kıymetini bilmemek. Ben kitaplarımı sıvılardan uzak tutmaya çalıyorum, sen ise yemek yemek uğruna (evet, aslında asıl amacın karnını doyurmak 🤭) kitapları tehlikeye atıyorsun. 😡

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Bu zenginlik değil, elindekinin kıymetini bilmemek. Ben kitaplarımı sıvılardan uzak tutmaya çalıyorum, sen ise yemek yemek uğruna (evet, aslında asıl amacın karnını doyurmak 🤭) kitapları tehlikeye atıyorsun. 😡
Hahaha kitap konusunda benim kadar hassas olduğunu düşünmüyorum. Ben okurken kıvırmam, kitaplarıma baksan okunmamış sıfır baskı sanarsın. Kitabı alırken dışında tek çizik olmadan almaya çalışırım. Zülfü Livaneli'nin 'Serenad' romanını 2 yıldır tertemiz haliyle arıyorum, hala bulamadım. Bulduklarım ya izli ya tozlu ya kıvrık falan. :A

Hahaha kitap konusunda benim kadar hassas olduğunu düşünmüyorum. Ben okurken kıvırmam, kitaplarıma baksan okunmamış sıfır baskı sanarsın. Kitabı alırken dışında tek çizik olmadan almaya çalışırım. Zülfü Livaneli'nin 'Serenad' romanını 2 yıldır tertemiz haliyle arıyorum, hala bulamadım. Bulduklarım ya izli ya tozlu ya kıvrık falan. :A
"Eğilip bükülmemiş kitap satın alma" huyundan vazgeçeli çok oldu. Yarı fiyatına satın alabileceğim her kitabın küçük, önemsiz hasarlarına göz yumuyorum. Fakirlik böyle bir şey... 😣😣

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt