Birgül Ulusoy'dan Şok 'Aşk Mantık İntikam' Açıklaması!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,951
Reaksiyon puanı
63,462
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
A66010A1-B6C9-4C06-ADA7-18741F593BF1-2048x1153.jpeg


Başarılı oyuncu Birgül Ulusoy'dan Aşk Mantık İntikam'la ilgili şok açıklamalar!

Dizide Reyhan Korfalı karakterini canlandıran ve geçtiğimiz haftalarda sürpriz şekilde projeden ayrılan, ardından yine FOX'ta yayınlanan 'Elkızı'nın kadrosuna dahil olan Ulusoy, konuk olduğu Youtube programında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Orada birçok dengeler var. Kimseyi zan altında bırakmayayım. Bir rol için anlaşıyorsunuz. Rol için ilerlemeler vadediliyor. Esas kız ve esas oğlanın hikâyesi ilerlerken senaristlerin kafası karışıyor ya da yapımcı ‘Ona yaz, buna yazma’ şeklinde müdahil olunca yan roller atıllaşıyor. Oyuncu olarak ‘Benim burada ne işim var’ diyorsun. Ben yapımcıyı Boğaz’da karides yemeye davet etmediğim için, yönetmene düğününde altın kolye takmadığım için… Böyle ilişkilerin içinden geçiyor bu işler… Belli bir grubun içindeysen oyunculuk yapıyorsun. Belli insanlarla dirsek temasın varsa oyunculuk yapıyorsun. Bunun dışında senin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun hiçbir önemi yok.”

İşte o anlar:
 
  • İlginç
Reactions: cookies
İddialı sözler, yapımcı veya yapımdan bir açıklama gelecek mi bu sözlere acaba?
 
Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum demiş ama aylardır sosyal medyada bununla ilgili en çok kulağı çınlatılan isme itham edilenleri haklı çıkarır bir açıklama olmuş. :A Bu dizinin her şeyi zarar ya bitirin artık. :A
 
  • Beğendim
Reactions: Klaus