Carell biraz abartılıyor bence. Redmayne'in ödül alma ihtimali da yüksek.Redmayne ile çok yakın yakınalar bence performans olarak. Carell'i biraz daha fazla beğendim gibi.
Carell biraz abartılıyor bence. Redmayne'in ödül alma ihtimali da yüksek.Redmayne ile çok yakın yakınalar bence performans olarak. Carell'i biraz daha fazla beğendim gibi.
Yüksek değil Eddie Redmayne'nin bu yıl ödül %100 Michael Keaton'da.Eddie Redmayne'in sempati oylarını toplayıp sürpriz bir şekilde ödülü kucaklama ihtimali de yüksek gibi görünüyor.
Carrell'in hiç alma şansı yok aday bile olamayabilirdi.Redmayne ile çok yakın yakınalar bence performans olarak. Carell'i biraz daha fazla beğendim gibi.
Yine de her an her şey olabilir, o kadar kesin konuşmamak lazım. Ben de Keaton'ın alacağını düşünüyorum, ama Redmayne'in de şansı var.Yüksek değil Eddie Redmayne'nin bu yıl ödül %100 Michael Keaton'da.
Carrell'in hiç alma şansı yok aday bile olamayabilirdi.
gerçek sevişme sahnesi harikaydı ama filmi bir bütün olarak pekde sevememiştim sadece aklımda emma stone kaldıYazmak istediğim herşey daha önce yazılmış zaten, bende uzatmadan yorum yapayım.
Yönetmen müthiş bir iş çıkarmış, sahneler arası bağlantılar filan harikaydı.
Oyunculuklar üst düzeydi. Michael Keaton'ın bir nevi hayatını anlatan bir film olduğu için rolü oynamamış yaşamış resmen. Edward Norton reyizde çok iyiydi, Oscar'ı bile alabilirdi bence bu performansla ama rakibi güçlüydü işte. Emma Stone'da her ne kadar adaylık için yetmesede iyi bir performans göstermiş, aday olmasa da olurmuş yani.
Zack Galifaniakis'i ve Naomi Watts'da pek fazla oyunculuk sergileyemeselerde onları görmek bile keyif verdi.
Yer yer güldüren sahnelerde vardı ve bunlar genelde Edward Norton reyizin sahneleriydi. Özellikle sahne gerçekçi olsun diye kadına gerçek sevişelim dediği yer ve yataktan çıktıktan sonra ki hali sesli güldürdü
Oscar dönemi izlemediğime pişman olduğum bir filmdi ama geç de olsa izledim ve forumda yapılan ödüllerde hep En İyi Film ödülünde 1.sıraya koymakla ne haklı olduğumu da anlamış oldum.
9.5/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?