Bircan Bali Resimleri

Eğlenceli kız. Kocası değerini bilemedi :A biseksüel tabii hangi fingirdek herifi bulduysa kızı boşamış :A Zaten mıy mıy konuşarak bişeyleri gizleyerek boşanmışlar:A
Aaaa ciddi misin? Aynı iddia Seren Serengil için de çıkmıştı dudakları büyük kadınların kaderi bu herhalde. :F

@MEnes Padişah'ım noktayı koydu. Utanmadan bir de hala soruyor musun?
Daha da ileri gidecektim de şimdi fazla da şaapmiyim dedim. Güzel diye neleri önümüze koyuyorlar vay arkadaş.
@MEnes kanka özelden adresini at gözlük göndereceğim. :A
Benim gözlerim 1km ötedeki ayrıntıları bile seçecek düzeyde. :A Bırak sen gözlüğü falan bu nasıl zevk de güzel diye önümüze atıyorsun. :A Güzel görmesek gerçekten inanacağım falan yani. :A

Daha da ileri gidecektim de şimdi fazla da şaapmiyim dedim. Güzel diye neleri önümüze koyuyorlar vay arkadaş.

Benim gözlerim 1km ötedeki ayrıntıları bile seçecek düzeyde. :A Bırak sen gözlüğü falan bu nasıl zevk de güzel diye önümüze atıyorsun. :A Güzel görmesek gerçekten inanacağım falan yani. :A
Şu dudaklar bile yeter be. Vay arkadaş. :A

Kadının güzelliğini/çirkinliğini yorumla, bırak şimdi siyaseti.
Kadının güzelliği mi? Erkek halinle bile sen daha güzelsin. :A
bircan_ipek_kocasindan_neden_ayrildi_h20608_0a088.jpg

Orası öyle tabi anlayabiliriz bir nebze. Yalnız dudakların yapay olduğu o kadar bariz ki ben etklienemiyorum bile. Ha bir de büyük dudakları oldum olası sevmem yani. Küçük veya orta düzeyde olabilir hiç sorun değil ama büyük olmasın. :A
Mesajında 10 tane dudak geçiyor kötü oldum. :A

Ama bu kıza sırf intikam için bir şeyler yapardım :A
Ne yapardın la. :A