Lütfen "bu bir şaka." de.Hayatında böyle çöp mü gördün lan?!
bu müsvetteye yapmak istediğim.ss
Değil! Hayatında böyle bir kadına sahip olamazsın o yüzden fok atma!Lütfen "bu bir şaka." de.
Sahip olmasam da olur ahahahaha.Değil! Hayatında böyle bir kadına sahip olamazsın o yüzden fok atma!
şimdi doğru gifi bulamadım bir kere cookie reyis @Çiğdem- e dedi diye paylaşmıştım ''bu kadının musluk gibi bir ağzı var'' diyordu bu bircan da aynısı ama musluktan fışkı akıyorNiye be.
Ben de onun için izliyorum ama arada Nihat Doğan'a özenip taklit etmese süper olacak.Güzelliği tartişmaliEski halleri çooook çirkin ama şuan hem gözüme hoş hem gönlümeProgramı da biraz bunun için izliyorum youtube'dan@mrt-06
Ağzı büyük olan makbuldür zaten.şimdi doğru gifi bulamadım bir kere cookie reyis @Çiğdem- e dedi diye paylaşmıştım ''bu kadının musluk gibi bir ağzı var'' diyordu bu bircan da aynısı ama musluktan fışkı akıyor@Forumdash
O dudaklar hele.
Eğlenceli kız. Kocası değerini bilemediBen de onun için izliyorum ama arada Nihat Doğan'a özenip taklit etmese süper olacak.
O ne demek ya.O dudaklar hele.Minnoş takılıyor ama susuz götürme potansiyali var bu kadının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?