Biraz Doğru Eleştiri

benim çevrede de var ateistler aslındsa sanıldığından daha çok ateist/agnostik/deist vs ama çevre korkusundan açıklayamıyorlar
Yeni doğmuş çocuğun din yerine İslam yazılıyor. Sonra bunu değiştirmek zor geliyor tabii ki %99 oluyor sonra Türkiyedeki müslüman sayısı.

komşularınla birlik olmazsan gümrük sınırlarını kaldırmazsan hiçbi cacık olmaz malesef ve bu yüzden orta doğuda birlik olması lazım-dı

mesela almanyadan polonyaya giden bi adam aynı bizim şehirler arasında gidip geldiğimiz gibi gider gelir

bizde açıklıyorlar ve tartışmaya girmeye çekiniyor insan kendilerini kaybediyorlar
biz çok tartışdık ama yok olmuyor.
sorunları bir yaratıcının varlığı veya yokluğu da değil sırf ortadoğuda vs müslümanlık adı altında yapılanlardan dolayı dine düşman çoğunluk

ya aga müslüman evlatları onlar bazı şeylerden etkilenmişlerdir hepsi o ne ateisti be
bizim sınıfta bir arkadaş vardı işte bu benle iyi anlaşıyordu sonra bana ateistim filan dedi beni aklı sıra kafaya alacak
bende geçiştirdim bunu , ailesi filan kabul etmiş şaşırdım kaldım bunlar çok tehlikeli

Yeni doğmuş çocuğun din yerine İslam yazılıyor. Sonra bunu değiştirmek zor geliyor tabii ki %99 oluyor sonra Türkiyedeki müslüman sayısı.
aynen onu da değiştirmeye uğraşmıyorlar
zaten kimlikte din kısmının olmaması gerekir bence

O gümrük olayı farklı orda haklısın.

çok basit işte batının yaptığı çok basit ışid müslüman mı şimdi değil ama öyle gösterip vahşice insanları katlediyolar bunu yapan amerika ve israil
stratejileri hep aynıdır

bence böyle insanlra saygı duyulması yerine onları kırmadan bu yanlıştan döndürmek lazım , nasıl uyusturucu için kampanyalar yapıyorlar ona benzer sekilde olmalı , ''aa ben sana saygı duyuyorum'' demek yanlış bence

ergenlikte kendilerini kaybeden arkadaşlar olabilir sağdan soldan etkilenenler vs. ilerde hepsi düzelir ateistlik nedir seni yoktan var eden rabbin varken onu yok saymak nedir

ergenlikte kendilerini kaybeden arkadaşlar olabilir sağdan soldan etkilenenler vs. ilerde hepsi düzelir ateistlik nedir seni yoktan var eden rabbin varken onu yok saymak nedir
25 yaşdan sonra anlayacaklar bence neyin ne oldugnu , onlar şimdi küçük dağları ben yarattım havasındalar

ke-sin-lik-le katılıyorum
bu ne hoşgörü be kardeşim insanları doğruya yönelteceksiniz o zaman bu düşünceyle islamiyet yayılmazdı peygamberimiz islamiyeti yaymazdı tövbe haşa

çok basit işte batının yaptığı çok basit ışid müslüman mı şimdi değil ama öyle gösterip vahşice insanları katlediyolar bunu yapan amerika ve israil
stratejileri hep aynıdır
sorunu yine tamamen dış mihraklara atmayalım bence. şuan ışid ve türevleri olan birçok örgüt yaptıklarına "islami kaynaklardan" dayanak bulabiliyor

yok ya ne yaptın uyuşturucu bağımlısı muamelesi mi yapacaz adamlara
allah bile isteyen iman isteyen inkar etsin diyorken daha ne yapalım biz

25 yaşdan sonra anlayacaklar bence neyin ne oldugnu , onlar şimdi küçük dağları ben yarattım havasındalar
aynen öyle ben akli dengesi yerinde olan bi insanın kısa sürede o saçmalıklardan vazgeçeceğine eminim

@takas agama katılıyorum hepsi özenti
daha gençler ilerde unuturlar benim şu an için orta yaşlar da tek bir ateist gördüm ama o da gençler gibi değil hakkaten kendisine mantıksız gelen şeyleri söylüyordu ki bu soruların cevabı bende yoktu.

Yapmayın arkadaşlar 25 yaşından büyük ateist yok mu?
Benim 2-3 hocam ateisti.

öyle değil yahu
kampanyalar düzenlenmesi lazım önceki mesajda dediğim gibi kırmadan dedim bunların atesit olması yalnızlıktan/asasyol olmalarından kaynaklanıyor
toplumumuz ''aaa biz saygı duyalım , yıl 2015 aa saygı duyalım'' demek yerine psikolojik destek verilmeli bu insanlara
aynen öyle ben akli dengesi yerinde olan bi insanın kısa sürede o saçmalıklardan vazgeçeceğine eminim
gerçek hayatla tanışınca adım gibi eminim vazgececek suan baba parası tatlı geliyor onlara

kime atalım aga adamların oyunları belli bunu yapan kim sanıyosunuz ışid diye bişey ortaya çıkacak kimsenin desteği olmadan ortalığı yakıp yıkacak yapmayın Allah aşkına

islami kaynaklardan dayanak falan bulmuyolar müslüman adamlar cami bombalar mı kuran ı değiştireceklerini iddaa eder mi
ışidi destekleyen müslümanda yok kafa kesip top oynamak insanları diri diri yakmak vahşettir ve bu vahşeti amerika müslümanlara mal ediyor ki oyun çok açık yemiyoruz

dikkat edersen videoları ne kadar profesyonelce hazırlanıyor

benim dediğim yaptıklarına güç bulmak değil orada tabii ki abd nin parmağı var