Birand reytingte çakıldı oyunbozanlığa başladı!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
MEDYAGÜNDEM- Milyar dolarlık bir reklam pazarını belirleyen reyting ölçüm işinde belirsizlik sona erip, TNS'nin verileri sektörde tek belirleyici olunca, ilk övgüler Posta'daki köşesinde M. Ali Birand'dan gelmişti.

18 Eylül'den bu yana tam bir haftadır TNS'nin reyting ölçümü dikkate alınıyor.

Önce TNS'ye övgüler düzen Birand, bugün TNS'ye 'çakmaya' başladı.

'Açıkçası, içime sindiremiyorum. Şimdiden uyarıyorum, eğer bu gidişe bir son verilmezse, yarın hemen her program, 'Mahallenin tek aptalı ben miyim?' diye bölmeye başlayacak ve BAROMETRE arap saçına dönecek, işin içinden çıkılamayacak. TNS ile iyi birşey yapalım diyenler, pişman olacaklar.' diye yazan Birand ne oldu da çark etti?

İşin sırrı reyting raporlarında..

TNS'nin 18 Eylül'de açıkladığı ilk ölçümlemeye göre, gerek tüm izleyicilerde, gerekse AB grubunda Birand'ın Kanal D'deki ana haberi ilk sırada. Listeye 5. sıradan giren Birand'ı Nazlı Tolga İle Fox Ana Haber izledi. ATV Ana Haber de onların peşinden geldi.

20 Eylül tarihli reyting raporuna bakalım:

Totalde de AB'de de yine Birand önde. Listeye 7. sıradan girmiş, ama ana haber bültenleri arasında ilk sırada.

Ancak 21 Eylül günü dengeler değişmiş. Tüm izleyici ve AB'de birinci sıraya ATV Ana Haber yerleşmiş. Birand ise büyük bir düşüş yaşamış, listeye 17. sıradan ve Star TV Ana Haber'in bile gerisinde girmiş.

22 Eylül günü toparlayan Birand yine totalde birinci gelmiş. Onu ATV Ana Haber izlemiş.

TNS'nin 23 Eylül tarihli verilerine göre ise ana haber bültenleri yarışında totalde birinci gelen bülten Fox TV'ninki olmuş. AB grubunda ise birinci ATV Ana Haber…

Gelelim dün akşama..

Totalde ve AB'de de Nazlı Tolga ile Fox Ana Haber birinci. Onu ATV izliyor. Birand sonra geliyor.

Geçen yıla kadar AGB'nin verilerinde hep birinci çıkan, yıllardır 'zirvede' görüntüsü veren Birand'ın bu kez tahtı sallanmış görünüyor.

Yaşadığı bu reyting şokuyla Birand şimdi de oyunbozanlık yapıp, 'mızıkçılığa' başvurarak, TNS'nin sonuçlarını tartışmaya açıyor, tehditler savuruyor.

Tahtı sallanan Birand'a bu yaptığı da hiç yakışmıyor.

medyagundem.com

doğru demiş birand haberleri bölerek yüksek reyting alınıyorsa haksızlık yapılıyor demektir.. atv nin haberlerininde çok izlendiğini sanmıyorum haber denince akla birand gelir.. uzun zamanlardır böyleydi atv de ne değiştide millet atv habere merak sardı onu tam anlayabilmiş değülüm :))

birandın aklına şimdi mi gelmiş haberlerin bölündüğü :)))))) ee kanal d nin üstülüğü gitti mecbur mızmızlancak.

habercilerin hemen hemen hiç önemi yok haberlerden önce gelen program haberleri çok izletir olay bu kadar basit

birandın aklına şimdi mi gelmiş haberlerin bölündüğü :)))))) ee kanal d nin üstülüğü gitti mecbur mızmızlancak.

habercilerin hemen hemen hiç önemi yok haberlerden önce gelen program haberleri çok izletir olay bu kadar basit

kafelere hastanelere kraathanelere git genelde kanalD haber izlenir atv haberi izleyen veya diğer kanalları izleyene nadir rastlarsın

şu anda atv de çok süper bir haberci transfer etmediğine göre atv deki değişim inandırıcılıktan uzak ..

proğram haberi izletir dediğine katılıyorumda esra geçen senede vardı bu senede esra geçen sene atv haberi izlettirmeyi başaramıyorduda bu senemi başarıyor geçen senede arka sokakalar kanald deydi bu senede değişen bişey yok yani değişen reytingler sebep yok..????

destere senden gizli gizli bir kanal d hayranlıgı hortladı nededir anlamadım :)))))))

yaw destere agb deki araka sokakların reytingle tns deki reytingi bir mi. tns ye göre esra çok çok daha önde (ab reytingide)

22 ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE ATV 15:56:25 18:52:03 2,28 15,87

48 ARKA SOKAKLAR (TKR) KANAL D 17:18:57 18:44:22 1,02 6,3

sanırım aradaki farkı sende grüyorsun.

aslında biran diger kanallara kızacagına şimdiye kadar araka soakaları ve kanal d yi şişiren agb ye kızsın :))))) bu yüzden kanal d izlenmeyen bir program yüzden kanalın izlenirliğini düşürmüşde farkında değillermiş

destere senden gizli gizli bir kanal d hayranlıgı hortladı nededir anlamadım :)))))))

yaw destere agb deki araka sokakların reytingle tns deki reytingi bir mi. tns ye göre esra çok çok daha önde (ab reytingide)

22 ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE ATV 15:56:25 18:52:03 2,28 15,87

48 ARKA SOKAKLAR (TKR) KANAL D 17:18:57 18:44:22 1,02 6,3

sanırım aradaki farkı sende grüyorsun.

aslında biran diger kanallara kızacagına şimdiye kadar araka soakaları ve kanal d yi şişiren agb ye kızsın :))))) bu yüzden kanal d izlenmeyen bir program yüzden kanalın izlenirliğini düşürmüşde farkında değillermiş

benim kanallarla işim olmaz herkeste bilir sevdiğim proğram nerdeyse hangi kanaldaysa o kanala çeviririm ..

kaldıki esranın çok izlendiğinide söylemişimdir ama haberlerde kanal d izleniyor kendi gördüklerim reytinglere bakmam ben sabah proğramlarında mügeninde esranın çok izlendiğinide bilirim haberlerdede kanal d nin çok izlendiğini gördüm şahit oldum reytinglerle bebeleri kandırsınlar beni değil..

Son düzenleme:

starın uçması gerekirdi o zaman

ben yeni reyting sistemiyle şunu gördüm ewet kanal d izleniyodu ama h ep şişirerek verdiler herkeze şimdi gerçek reytingler yavaş yavaş ortaya çıkmayınca branddan başladılar işi cıvıtmaya merak etmeyin çok yakında diğer programlarıda başlar yeni reyting sistemiyle yeni sistem ii oldu şişik olan eski reytingler şimdi düzelir bu sayede daha güzel daha kaliteli işler yapılır ekran kirliliğide biter

ben yeni reyting sistemiyle şunu gördüm ewet kanal d izleniyodu ama h ep şişirerek verdiler herkeze şimdi gerçek reytingler yavaş yavaş ortaya çıkmayınca branddan başladılar işi cıvıtmaya merak etmeyin çok yakında diğer programlarıda başlar yeni reyting sistemiyle yeni sistem ii oldu şişik olan eski reytingler şimdi düzelir bu sayede daha güzel daha kaliteli işler yapılır ekran kirliliğide biter

ben yeni bişey söyleyecek yeni arkadaşımız diye baştan sona yazıyı okudum ama beyazsoyun dediklerinin tekrarı olmuş beyazsoyla bir akrabalığınız varmı utawlee:)))

benim kanallarla işim olmaz herkeste bilir sevdiğim proğram nerdeyse hangi kanaldaysa o kanala çeviririm ..

kaldıki esranın çok izlendiğinide söylemişimdir ama haberlerde kanal d izleniyor kendi gördüklerim reytinglere bakmam ben sabah proğramlarında mügeninde esranın çok izlendiğinide bilirim haberlerdede kanal d nin çok izlendiğini gördüm şahit oldum reytinglerle bebeleri kandırsınlar beni değil..

miilet bu kadar denekle ne ugraşıyor tns gelsin sana sorsun reytingleri o zaman :)))) bi zamanlar takası eleştiriyorduk takasın tüm çevresi kurtları izliyormuş ondan 30 olmalıymış reytingi :)) seninkide o hesap. biranttan hiç haz etmeyen o kadar çok insan var ki saymakla bitmez

miilet bu kadar denekle ne ugraşıyor tns gelsin sana sorsun reytingleri o zaman :)))) bi zamanlar takası eleştiriyorduk takasın tüm çevresi kurtları izliyormuş ondan 30 olmalıymış reytingi :)) seninkide o hesap. biranttan hiç haz etmeyen o kadar çok insan var ki saymakla bitmez

ben birand ı çok seviyorummu dedim beyazsoy lafı istediğin şekle sokma anlatmak istediğim şekilde anlarsan daha anlaşma imkanımız doğar diyorumki haberleri ve maçların nabzı genelde kahvehanelerde kraathanelerde pastanelerde kafelerde falanki izlenme oranıyla anlaşılır... yani bu tarz yerlerde gördüğüm kadarıyla edindiğim izlenim birand çok izleniyor dediğim budur yoksa birandın kaşına gözüne potlarına hayran değilim :)))

ben senin bırandı sevdiğini söylemedim. borandı sevmeyen çok ondan okadar çok ızlebmemesı normal demek istedim.

kahvehanede reyting ölçülseydı tns de gider orda olcerdı :)))

Haberi tek parça olarak yayınlayıp zirveden yer almak herkesin harcı değil. Artık bütün programları barça pinçik ediyorlar. Bir tek Kanal D bölmüyor. Hala Biranda çamur atıyorlar

ben senin bırandı sevdiğini söylemedim. borandı sevmeyen çok ondan okadar çok ızlebmemesı normal demek istedim.

kahvehanede reyting ölçülseydı tns de gider orda olcerdı :)))

haberler sözonusu olunca genelde erkek kanalı çevirir .. ailelerde kadının haber için diretmesi değil erkeğin haber saati vardır .. bu şekilde düşünüldüğünde kahvehanelerde kraathanelerde hastanelerde izlenen kanal genelde evdede izlenir ordan bir bağlantı kurursun diye düşündüm ama nafile çaba:))

Allah aşkına destere kahvahanelerde haberler dinleniyor mu. arka sokakları izleyenler kanalı açık bırakıyor. yoksa o gürültüde kimse haberleri izleyemez