Aynen. Ama umarım kanal bitirir, daha kaliteli işleri koyar yayına.YASAL ELMA GİBİDESENE
Aynen. Ama umarım kanal bitirir, daha kaliteli işleri koyar yayına.YASAL ELMA GİBİDESENE
Öyle olmadığını çok iyi biliyorsun.Dizideki oyuncular peş peşe kaçıyor üzülüyorum.![]()
Naciye gelsin o zamanHatip Ağa öldü nasıl gelsin geri?
Naciye'nin rolü kalmadı, aslında ben de seviyordum Naciye'yi farklı bir rolle kalabilirdi güzel iş çıkarıyordu...Naciye gelsin o zaman![]()
Demir öldürmez bence onun erkekliği Züleyha ve Yılmaz'a söküyorduRolü bitti Behice'nin zaten, ben ayrılacağını anlamıştım 85. bölüm bile geç geldi şu an gözüme. Rolü kalmadı dizide, yaptıkları da ortaya çıkar ve o şekil ayrılır. Tahminim:Hünkar'ı öldürdüğü ortaya çıkacak, sonrasında hapse girebilir. Hapse girerse intihar eder ya da hapse girmeyi göze almadan intihar edebilir. İkinci ihtimal Demir'in onu öldürtmesi..
Hatip ve Naciye favorilerim Naciye cidden iyiydi ama senarist işte...Naciye'nin rolü kalmadı, aslında ben de seviyordum Naciye'yi farklı bir rolle kalabilirdi güzel iş çıkarıyordu...
Bacısı gelmiyor ki, o gelsin...Bacınla gelde bol bol dalga geçeyim seninle.@Forumdash
Biraz daha sabret canısı, çok az kaldı.Bacısı gelmiyor ki, o gelsin...
Pek emin olamıyorum...Biraz daha sabret canısı, çok az kaldı.![]()