'Bir Zamanlar Çukurova'da Şok Bir Ayrılık Daha! | ATV

Alev Alev'e şans doğdu. MD sezona kan kaybederek başlamıştı şimdi BZÇ'deki bu ayrılıkla sağlam bir giriş yapabilirler.

Oha, yok artık? :( Yılmaz yoksa Müjgan ve Behice'ye de gerek kalmadı? Eee biz neyi izleyeceğiz şimdi ben anlamadım? Ana hat Züleyha-Yılmaz ve Demir değil miydi?

Şoktayım şu an. Hadi Hünkar tamam bir nebze anladım da senaryonun kurulu olduğu üçlüden biri de çıkmasaydı ama... @Dosi

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Aserat and Dosi
Vahide Perçin'e göre bu ayrılık daha kötü çünkü başrol ama zaten Züleyha karakteri ile evlenmesine engel vardı artı eşi ilede kalamazdı artık.
Diziyi elbette etkileyecektir ve diğerlerinin hikayesi bitebilir bu gidişle.
Gidişatı merak ediyorum.

Oha, yok artık? :( Yılmaz yoksa Müjgan ve Behice'ye de gerek kalmadı? Eee biz neyi izleyeceğiz şimdi ben anlamadım? Ana hat Züleyha-Yılmaz ve Demir değil miydi?

Şoktayım şu an. Hadi Hünkar tamam bir nebze anladım da senaryonun kurulu olduğu üçlüden biri de çıkmasaydı ama... @Dosi
Aynı fikirdeyim. Yalnız Behice Hünkar olayı nedeni ile kalmaya devam eder ve Müjgan'ı Fikret'e ayarlarlar. Onunda zaten Yamanlara karşı bir hüsümeti var. Bu şekilde tamamlarlar gibi ve böylece yine devam eder olaylar

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Yiğitt
Aynı fikirdeyim. Yalnız Behice Hünkar olayı nedeni ile kalmaya devam eder ve Müjgan'ı Fikret'e ayarlarlar. Onunda zaten Yamanlara karşı bir hüsümeti var. Bu şekilde tamamlarlar gibi ve böylece yine devam eder olaylar
Yeni transfer gelebilir mi diyeceğim de Sevda karakterini başta Hünkar'ın yerine, Fikret'i de Yılmaz yerine getirmişler o zaman. Baştan planlı gibi duruyor. :(

Züleyha ne yapacak şimdi? Demir'e mi kaldı sadece? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yeni transfer gelebilir mi diyeceğim de Sevda karakterini başta Hünkar'ın yerine, Fikret'i de Yılmaz yerine getirmişler o zaman. Baştan planlı gibi duruyor. :(

Züleyha ne yapacak şimdi? Demir'e mi kaldı sadece? :A
Bence yeni bir Hünkar hanım olacak. Aşksız hayatına devam eder ama Yaman soyadını sadece kağıt üstü taşır gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt