Furkan da çıksa keşke ya...
O yeni geldi çıkmaz o daha
Furkan da çıksa keşke ya...
Bir mucize olur belki...O yeni geldi çıkmaz o daha
Bir mucize olur belki...
Hikaye falan değişirse Furkan'ı da gönderirler, böylece yeni ve daha güzel bir dizide izleriz.Hiç sanmıyorum ama belli de olmaz uğur çıkınca ne yapacaklar acaba
Anlaşılan Furkan 'ı sevmiyorsun 😅😅Furkan da çıksa keşke ya...
Furkan'ı seviyorum ama diziyi sevmiyorum. Furkan'ın oynadığı her diziye bakmışımdır ama BZÇ asla olmaz.Anlaşılan Furkan 'ı sevmiyorsun 😅😅
Kızıl Elma baktın mı hiç Osman sınav'ın dizisi olanFurkan'ı seviyorum ama diziyi sevmiyorum. Furkan'ın oynadığı her diziye bakmışımdır ama BZÇ asla olmaz.
Hiç kaçırmadan izlerdim...Kızıl Elma baktın mı hiç Osman sınav'ın dizisi olan
Evet ya efso diziydi mit'i anlatıyorduHiç kaçırmadan izlerdim...
Bence deYok artık Erken final bile gelebilir 2 başrol çıktıysa
Vahide Perçin'e göre bu ayrılık daha kötü çünkü başrol ama zaten Züleyha karakteri ile evlenmesine engel vardı artı eşi ilede kalamazdı artık.
Diziyi elbette etkileyecektir ve diğerlerinin hikayesi bitebilir bu gidişle.
Gidişatı merak ediyorum.
Aynı fikirdeyim. Yalnız Behice Hünkar olayı nedeni ile kalmaya devam eder ve Müjgan'ı Fikret'e ayarlarlar. Onunda zaten Yamanlara karşı bir hüsümeti var. Bu şekilde tamamlarlar gibi ve böylece yine devam eder olaylarOha, yok artık? Yılmaz yoksa Müjgan ve Behice'ye de gerek kalmadı? Eee biz neyi izleyeceğiz şimdi ben anlamadım? Ana hat Züleyha-Yılmaz ve Demir değil miydi?
Şoktayım şu an. Hadi Hünkar tamam bir nebze anladım da senaryonun kurulu olduğu üçlüden biri de çıkmasaydı ama... @Dosi
Yeni transfer gelebilir mi diyeceğim de Sevda karakterini başta Hünkar'ın yerine, Fikret'i de Yılmaz yerine getirmişler o zaman. Baştan planlı gibi duruyor.Aynı fikirdeyim. Yalnız Behice Hünkar olayı nedeni ile kalmaya devam eder ve Müjgan'ı Fikret'e ayarlarlar. Onunda zaten Yamanlara karşı bir hüsümeti var. Bu şekilde tamamlarlar gibi ve böylece yine devam eder olaylar
Bence yeni bir Hünkar hanım olacak. Aşksız hayatına devam eder ama Yaman soyadını sadece kağıt üstü taşır gibiYeni transfer gelebilir mi diyeceğim de Sevda karakterini başta Hünkar'ın yerine, Fikret'i de Yılmaz yerine getirmişler o zaman. Baştan planlı gibi duruyor.
Züleyha ne yapacak şimdi? Demir'e mi kaldı sadece?
Yıl sonuna bitsin o zaman ya, tadı kalmazsa. Yapımcı yeni dizi hazırlasın aynı güne.Bence yeni bir Hünkar hanım olacak. Aşksız hayatına devam eder ama Yaman soyadını sadece kağıt üstü taşır gibi
11 reyting alan bir diziyi bitirmek mi 😱Yıl sonuna bitsin o zaman ya, tadı kalmazsa. Yapımcı yeni dizi hazırlasın aynı güne.