İnş. dediğin gibidirVahide diziden ayrılmıyor, 3.sezon anlaşmasını yapan ilk oyuncu kendisiymiş hatta. Ama şimdi ben dedim diye tersi de çıkabilir ama Adana'dan duyduğum bu
İnş. dediğin gibidirVahide diziden ayrılmıyor, 3.sezon anlaşmasını yapan ilk oyuncu kendisiymiş hatta. Ama şimdi ben dedim diye tersi de çıkabilir ama Adana'dan duyduğum bu
Hatip'i hiç sevemedim. Dişli bi rakip çıkaramadılar. Cengaver olayı anlanıyor o zaman.Vay be Hatip Ağa gidiyor demek, inşallah karısı gitmez. @Forumdash
Vahide Perçin ayrılmaz umarım, Hünkar'sız olmaz.
Cengaver olayı kapansın artık, Yılmaz boş boş Demir'e parlayıp duruyor. Büyük ihtimalle Yılmaz & Züleyha olayının ardından bu olay patlak verecek.Hatip'i hiç sevemedim. Dişli bi rakip çıkaramadılar. Cengaver olayı anlanıyor o zaman.
Hünkar çıkmasın yaa Çıkacaksa da sezon sonu çıksın (off hiç çıkmasın) niye başta kabul etti o zaman Taa en başta şaşirmiştim atv ve Vahide diye
Beni en sinir eden de çocuckluk arkadaşi olan adamdan daha çok sahiplendi düşmanınıCengaver olayı kapansın artık, Yılmaz boş boş Demir'e parlayıp duruyor. Büyük ihtimalle Yılmaz & Züleyha olayının ardından bu olay patlak verecek.
Mehmet Polat neyse de Vahide Perçin diziden ayrılırsa baya etkiler diziyi.
Acaba Vahide'nin ayrılması olasılığına karşılık mı Nazan Kesal getirildi
Karakter ayrı da Vahide ayrılmaz umarım.Ben inanmadım bu habere Nazan kesal ayrı bir karakterle gelmiştir ya