Bak ben bu saatte yatmaya gidiyorum o zaman da erken yatardım. Ne gecesi hee ne şenlendirmesi. Hüsnü şendiriciye atmiştirsinTam tersi sen benden istiyordun azgın moruk, gecemi şenlendir diye..
Bak ben bu saatte yatmaya gidiyorum o zaman da erken yatardım. Ne gecesi hee ne şenlendirmesi. Hüsnü şendiriciye atmiştirsinTam tersi sen benden istiyordun azgın moruk, gecemi şenlendir diye..
Nereye bu saatte yatıyorsun be uydurma gece 3'te bile forumda oluyorsun.Bak ben bu saatte yatmaya gidiyorum o zaman da erken yatardım. Ne gecesi hee ne şenlendirmesi. Hüsnü şendiriciye atmiştirsin
Bak şimcik yanıt veriyorumNereye bu saatte yatıyorsun be uydurma gece 3'te bile forumda oluyorsun.YALANCI BUNAK!!!!
Sabaha karşı uyursan anca kalkarsın işte.Bak şimcik yanıt veriyorum
anca kalktiğimi kim dediSabaha karşı uyursan anca kalkarsın işte.
Yanındaki casusum.anca kalktiğimi kim dedi
Halk gerçekten benimsedi mi bunları??? Twitterda hep latinler tweet atıyor o da bot hesaplar hep aynı isimler 10-20 tane tweet atıyorlarAdam 3 sezon dizide oynadı bir tane bile çekim yapmadılar, daha dün gelen herifle hemen çekim ayarlamışlar, Demir'e yapılan kaçıncı haksızlık bu... @Forumdash @xemrexxx
https://twitter.com/x/status/1465022638091390985
Bunun bedelini ödemeliler!!!Halk gerçekten benimsedi mi bunları??? Twitterda hep latinler tweet atıyor o da bot hesaplar hep aynı isimler 10-20 tane tweet atıyorlarReklam çalişşmasından öteye geçemicekler reziller
Çıkarım ne olacak?Ödet bebişimİzleme sen de
İzlerken ne kazanıyorsunÇıkarım ne olacak?Nafakaya zam isterim.
Furkan'ı.İzlerken ne kazanıyorsun
Sana somut bişey kazandırmıyorFurkan'ı.
Kaslı vücudunu gömlek üzerinden görmek bile yetiyor...Sana somut bişey kazandırmıyor
Ne olmuş?@serhatt betüle ne oldu
Parlak onunla evlenmeyecek diye.ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?