Ne alaka be?Ben seni raşite benzetiyorumOnun gibisin biraz
------
bende fikret 😎
Ne alaka be?Ben seni raşite benzetiyorumOnun gibisin biraz
------
bende fikret 😎
Sende diyorsun senariste sucu at diye. Adam zaten senariste karşi çıktı senin hakkını savundu adaam ama sen ne diyorsun??? Nankörsünüzzz nankörrrrr!!!Fikret'in memelerine kurban olmayı tercih ediyorum.@xemrexxx
------
Senariste çamur at Fikret ne alaka?Ayrıca seninki de sette huzursuzluk çıkarmasaydı kendi etti kendi buldu.
İnan bana Umit'in geri zekalılıklarını bile izliyorduk1.sezon zaten mükemmeldi 2.sezon da o şekildeNe zaman bozdu biliyor musun Yılmaz ile Demir, Hünkar, Fekeli ayrılınca malesefBir ara başka diziye dönmüştü de neyse
------
senarist 5 sezon gidicek hikayeyi batırdı
Hizmetçiliğe razısın ya ondan cnmNe alaka be?
umit,ercument,mujgan,behice bska kim kaldıİnan bana Umit'in geri zekalılıklarını bile izliyorduk
Adam oyuncularla da takıştı çıkmasında o da etken oldu tek senarist suçlu değil Murat da suçlu.Sende diyorsun senariste sucu at diye. Adam zaten senariste karşi çıktı senin hakkını savundu adaam ama sen ne diyorsun??? Nankörsünüzzz nankörrrrr!!!
İnan bana Umit'in geri zekalılıklarını bile izliyorduk
@xemrexxx doğru mu diyordu gaffuru seviyon diye
öyle biri yokHaminnenin gençliği paşalar dönemine denk geliyor
Ayol serhat Şermin değil mi o zaman ona o sıska doktor ve hatip ağa düşüyorFikret'in memelerine kurban olmayı tercih ediyorum.@xemrexxx
------
Senariste çamur at Fikret ne alaka?Ayrıca seninki de sette huzursuzluk çıkarmasaydı kendi etti kendi buldu.
hatip Ağam keşke geri gelseAyol serhat Şermin değil mi o zaman ona o sıska doktor ve hatip ağa düşüyor
sna ben bişey dee mi yo rum!!! kaliteden anlasan bana sarmazdınAdam oyuncularla da takıştı çıkmasında o da etken oldu tek senarist suçlu değil Murat da suçlu.Fikret'in gölgesinde kaldı zaten.
Garibim Şermin hala sünepe doktor sebahattinin eşi diye anılıyorAyol serhat Şermin değil mi o zaman ona o sıska doktor ve hatip ağa düşüyor
Şermin sensin ben Züloş memnun oldum.Ayol serhat Şermin değil mi o zaman ona o sıska doktor ve hatip ağa düşüyor
Aaa sen demiri yılmazı hakanı Fikret anca hayal edersin beŞermin sensin ben Züloş memnun oldum.
Şermin sensin ben Züloş memnun oldum.
Onu sen yaparsın yokluktan.Aaa sen demiri yılmazı hakanı Fikret anca hayal edersin be
Ha şöyle.merhaba ana beni özledin mi@xemrexxx
ee naber züleyha yamanHa şöyle.
İyilik Betül'cüm..ee naber züleyha yaman
Başına öreceğim çoraplardan haberin var mı Züleyhaİyilik Betül'cüm..
O çoraplar kendi başına dönecek haberin yok çömez ecünnü seni.Başına öreceğim çoraplardan haberin var mı Züleyha
Hı hı aynen aynen şirket benim olucakO çoraplar kendi başına dönecek haberin yok çömez ecünnü seni.
He he aynen hayal görmeye devamke.Hı hı aynen aynen şirket benim olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?