Onu izlemem sarmadı pek
Onu izlemem sarmadı pek
Bölüm gayet iyiydi dün yine Allah var şimdi, 3. Bölüm nasıl olacak bakalım bozmasın hiç inşallah bu dizide diğer atv dizileri gibi örn aşk ve mavi kırgın çiç ve daha fazlası...Aman izleme senlik dizi değil zaten
Bölüm gayet iyiydi dün yine Allah var şimdi, 3. Bölüm nasıl olacak bakalım bozmasın hiç inşallah bu dizide diğer atv dizileri gibi örn aşk ve mavi kırgın çiç ve daha fazlası...
BizimHikaye'm haftaya kıstıracak onu inşallah..Vallamı çok sevindim ben daha izleyemedim birazdan izlerim sanırım ratingleride çok iyi gelmiş
BizimHikaye'm haftaya kıstıracak onu inşallah..
şimdi yeni dizi ondan TÜRK halkı yeni dizi için genelde diğerini satar sen satmadın inşallah? tv den bizim hikaye netten bu dizi değil mi..İnşAllah öyle olur ama ben pek sanmıyorum BZÇ iyi başladı iyi gidiyor
şimdi yeni dizi ondan TÜRK halkı yeni dizi için genelde diğerini satar sen satmadın inşallah? tv den bizim hikaye netten bu dizi değil mi..sattıysan pes.. ve yazıkçok ..
gerçi artık bişi demicem sen bilirsinsatmadım tabii ki dün evde değildim izleyemedim sadece sahnelerine baktım izlemiş gibi oldum bu dizi netten tabii ki
gerçi artık bişi demicem sen bilirsinbu dizi bozmasın netten hep izlerim ben her türlü bilirsinbizimhikayem de artacak inşallah amin
ohoo 3.bölümden evleniyolar mı,bu ne hız
Kız bu da mı girdi diziye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?