6. Bölüm
ve izledim bölüm genel anlamda güzeldi onun haricinde birkaç yeşilçam klasiği eklemişlerdi diziye ....işte fakir itilmiş genç cezaevine düşer ordan bir babacan ve varlıklı eli kolu uzun vatandaşla karşılaşır onun desteğiyle cezaevinden çıktıktan sonra düşmanlarından teker teker intikam alır.... bu çok bayat bir hikaye keşke ordan gitmeselerdi
şimdi intikam soğuk yenen bir yiyecektir tavsiyeside geldiğine göre yılmaz bu sefer bodoslama çiftliğe dalmayacak tekelimi fekelimi ne haltsa onun yol ve yordam öğretmesiyle kısa sürede köşeyi dönüp demirin girdiği ihaleleri falanda kazanacak onu mali yönden köşeye sıkıştıracak gibi bir havada oluştu
sonra züleyhanın karşısına geçip yaaa işte zamanında beni para için sattın al sana çuvalla para şeklinde bir harekette çekerse dizi tamda yeşilçamdan fırlamışi gibi olacaktır
aslında ben dizinin baştan beri yılmaz tarafını anlatan hikayesini sevmedim daha çok züleyha , hünkar, gaffur, saniye , gülten, bunak nene ve şermin karakterlerini izlenir ve eğlenceli buldum
yine bu bölümde benim açımdan kaliteli olan kısımlar bu karakterler arasında geçen sahnelerdi
saniye şermimle işbirliği yapınca ondan nefret ettim ama aynı saniye gülteni teselli ederken kalbimizi kazandı
yani saniye aslında gri bir karakter siyah veya beyaz değil
hünkar ise saniyeye ders verirken ne kadar gelininin ardını kollar görünsede züleyhanın saniyeye ''bir dahaki sefere seni demire şikayet ederim'' demesinden rahatsız olup, konakta kimin ayrılıp ayrılmayacağına sadece ben karar veririm diyerek gelinine ayar çekmesi harika sahnelerdi
yılan hikayesi çok fazla zorlama bir sahne olmuş
o yılan gidecek odada dönüp dolaşacak onu gören züleyhada koşa koşa merdivene kadar gelecekte ordan aşağı düşecekte çocuk düşecekte şerminle saniye mutlu olacak ölme eşeğim ölme
sizin merak ettiğiniz yere bende yorum yapayım
bence tekeli veya fekeli kerem alışık bir zamanlar hünkar hanımağayla fingirdeşiyormuş işte bu demirde hünkarla tekelinin yavrusuymuş falan? niye olmasınki olur bence
@Dosi @Yiğitt @vadikızı @anniegrant @xemrexxx