- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Bölüm harikaydı. Kerem Alışık Hünkar hanımın eski aşkıdır kesin son reklamdan sonra bakamadım
@destere spoiler yeme diye kutucuğu ayarladım şu üsteki sadece tahmin
@destere spoiler yeme diye kutucuğu ayarladım
Dizi nasıl ilerleyecek merak ediyorum. Her bölüm Yılmaz kaçıp Demir öldürmeye çalışmaz umarım. Betül'ü kim oynayacak acaba. Yılmaz onun vesilesiyle aileye girecek diye düşünüyordum ama Demirler istemiyorlar onları. Gülten olayı çaktı be bakalım neler olacak.
Saniye Züleyha'ya yalvarıp özür dilerken @destere nin yağları erimiştir ama Saniye akıllanmayıp yılan koydu Züleyha'nın odasına :S
Doktor ne kadar iyiymiş yav, bedava muayene veriyor adam
Züleyha tam hanımlığa alıştırdı kendini. Demir'e soğuk davranmıyor artık.Bakalım Yılmaz ile karşılaştıklarında neler olacak. Kırk takla attı Yılmaz'ı öldürmek için ama başarılı olamadı.Keşke Demir karakteri bu kadar kötü olmasaydı. Kerem Alışık baya şaşırdı Yılmaz Demir'den söz edince. Şuana kadar dizi bıktırmadan izlettiriyor kendini.
Saniye Züleyha'ya yalvarıp özür dilerken @destere nin yağları erimiştir
Doktor ne kadar iyiymiş yav, bedava muayene veriyor adam
Züleyha tam hanımlığa alıştırdı kendini. Demir'e soğuk davranmıyor artık.Bakalım Yılmaz ile karşılaştıklarında neler olacak. Kırk takla attı Yılmaz'ı öldürmek için ama başarılı olamadı.Keşke Demir karakteri bu kadar kötü olmasaydı. Kerem Alışık baya şaşırdı Yılmaz Demir'den söz edince. Şuana kadar dizi bıktırmadan izlettiriyor kendini.
Son düzenleme: