Yersen.
Yersen.
Sabahın köründe bunu mu izledin cidden.Beyinsiz Müjgan başkasının fuları yüzünden ortalığı karıştırıyor.@serhatt @Forumdash @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Yapacak başka işin mi kalmadı ayol?Beyinsiz Müjgan başkasının fuları yüzünden ortalığı karıştırıyor.@serhatt @Forumdash @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Sabahın köründe bunu mu izledin cidden.
Erken uyandigim icin bakiyorum bazen vaktim de bol oluyor.Yapacak başka işin mi kalmadı ayol?
Allah akıl fikir versin.Erken uyandigim icin bakiyorum bazen vaktim de bol oluyor.
Amin cümlemize sana da.Allah akıl fikir versin.
Benim aklım fazlası ile var, eksik olanlara versin.Amin cümlemize sana da.
Kız sen de böyle konuşuyor diye @Angelica yı huzurevine yatıracakmışsınBenim aklım fazlası ile var, eksik olanlara versin.
Kız sen de böyle konuşuyor diye @Angelica yı huzurevine yatıracakmışsın@Bully @Yakamoz-Asi @Royal_Highness
Seni kapatmalı tımarhaneye.Kız sen de böyle konuşuyor diye @Angelica yı huzurevine yatıracakmışsın@Bully @Yakamoz-Asi @Royal_Highness
Patla. .ssbedavaya yaşam çok iyi olur
Sabahın köründe bunu mu izledin cidden.
üzdü beeeee
Bu sözleri dinlese gebermezdi safoz müjgan .ssSeni kapatmalı tımarhaneye.
Aynen.Bu sözleri dinlese gebermezdi safoz müjgan .ss
birbirine yürümeyen, yumruk- tekme atmayan başrol kalmamıştı; bir markadır kaos konusundaAynen.
Hepsi ecünnü yüzünden.birbirine yürümeyen, yumruk- tekme atmayan başrol kalmamıştı; bir markadır kaos konusunda
https://twitter.com/x/status/1947286061366784194
ayol yapımcının karısının eski partnerini kim getirdi zaten diziyeHepsi ecünnü yüzünden.
Aman banane olmuş bitmiş uğraşamam.ayol yapımcının karısının eski partnerini kim getirdi zaten diziye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?