Bu cevrieyyee fazla mı rol yazıyorlar???Kayısılı sütlaç ve Cevriye... @serhatt @Forumdash
Yani fazla demiyim de orta.Bu cevrieyyee fazla mı rol yazıyorlar???
Tüm mutfak takımı Züleyha, Hakan, Şermin vs. başrollerden daha çok görünüyor.Bu cevrieyyee fazla mı rol yazıyorlar???
Tüm mutfak takımı Züleyha, Hakan, Şermin vs. başrollerden daha çok görünüyor.
Youtube sayfasına şimdi bakıyorum da eski bölümleri kesitler olarak yeniden yayınlıyorlar Dizi bitmedi ama şimdiden eski bölümlerle kanalı ayakta tutmaya calişiyorlar2 hafta sonra bitecek olması üzücü ve sinir bozucu.
Kim ne derse desin hala zirvede yer alıyor.Youtube sayfasına şimdi bakıyorum da eski bölümleri kesitler olarak yeniden yayınlıyorlar Dizi bitmedi ama şimdiden eski bölümlerle kanalı ayakta tutmaya calişiyorlar
Şunu bırakayım da
kız senin koca rekorunu kıracak bu züleyha sezonda 2 koca gömüyor kadın 😱 @Angelica @Alos @ForumdashKim ne derse desin hala zirvede yer alıyor.
Yıldız 2kız senin koca rekorunu kıracak bu züleyha sezonda 2 koca gömüyor kadın 😱 @Angelica @Alos @Forumdash
kız senin koca rekorunu kıracak bu züleyha sezonda 2 koca gömüyor kadın 😱 @Angelica @Alos @Forumdash
Aktifliği öldürmüyorlar işte ne güzel, geleceğe yatırım.Youtube sayfasına şimdi bakıyorum da eski bölümleri kesitler olarak yeniden yayınlıyorlar Dizi bitmedi ama şimdiden eski bölümlerle kanalı ayakta tutmaya calişiyorlar
Geçemeden geberecek.kız senin koca rekorunu kıracak bu züleyha sezonda 2 koca gömüyor kadın 😱 @Angelica @Alos @Forumdash
Şahtı şahbaz oldu.
70'lerde suriyedeki kadınlar Nal gibi yazıyor Allah'tanŞahtı şahbaz oldu.
Lübnan'lı kılığına girdi bunlar.70'lerde suriyedeki kadınlar Nal gibi yazıyor Allah'tan
Betül'e peçe ve çarşaf çok yakışmış @ForumdashLübnan'lı kılığına girdi bunlar.