Sana ayaklarımla selfie yapacak halimyokhaydinn oradan beeee ozaman çıkarın çoraplarınızıda görelim
İşin bittiği yerdesindir o zamanYok derse.
Valla benim ayaklarım güzeldir bir erkeğe göre.
Sana ayaklarımla selfie yapacak halimyokhaydinn oradan beeee ozaman çıkarın çoraplarınızıda görelim
İşin bittiği yerdesindir o zamanYok derse.
Valla benim ayaklarım güzeldir bir erkeğe göre.
Valla çorap önemli hatta geçen arkadaş dedi gel bir çay içelim evde. Dedim tamam parmağın biri yırtılmış vay arkadaş arasına sıkıştırdım öyle oturdum. Parmağım biraz parçalandı öyle yürümekten ama olsun buna değerdi.Sana ayaklarımla selfie yapacak halimyokBen bakımsızlığa karşıyım bikere
İşin bittiği yerdesindir o zaman
Ev sahibi kadınsa.Yok derse hımm ev sahibinin kulağına eğilir hacı fazla çorabın var mı derim.
Çok kötü durum Allah muhafazaValla çorap önemli hatta geçen arkadaş dedi gel bir çay içelim evde. Dedim tamam parmağın biri yırtılmış vay arkadaş arasına sıkıştırdım öyle oturdum. Parmağım biraz parçalandı öyle yürümekten ama olsun buna değerdi.
Ev sahibi kadınsa.
Evde ben de kontrol ederim zaten canım ama ola ki yolda yırtılabiliyor yani.Çok kötü durum Allah muhafazaAllah başa vermesin
Gerçi ben dikkat ederim evden çıkmadan önce temiz ve yırtık olmayan çorabı giyerim haa yinede o çorap yırıtlıyorsa suratımın kızarmasından başka birşey yapamamBelkii ufaktan ufaktan saklamaya çalışırım ... 🙁
Böyle zor durumda bırakıyorum adamı işte hayatın gaddarlığıEv sahibi kadınsa mı haydaaa o zaman samimiysem insanlık hali derdim samimi değilsem de utanirdim.
Güncel yaşamın içinden soruyorum biraz hile hurda katsam da yaşadığımız durumlar.Dün elektrikler kesilirse dedin sabah kalktım elektrikler kesilmiş.Hâla gelmedi.
Yani yol durumu fazla yürüme+tırnak uzunluğuna bağlı olarak olası komplikasyonlar gelişebiliyorEvde ben de kontrol ederim zaten canım ama ola ki yolda yırtılabiliyor yani.
Böyle zor durumda bırakıyorum adamı işte hayatın gaddarlığı
Yırtık çorapla gezerim diyorsun yani o ne özgüven o.Yırtıksa yırtık. Davet daha önemli.
Kokmasından iyidir yani.Yırtık çorapla gezerim diyorsun yani o ne özgüven o.
Bir zahmet kokmasın ama kimilerinin vardır öyle 1 saat içinde tertemiz çorabı bile kokar ıykKokmasından iyidir yani.
Öğlen yemeği vaktimin sağol tam ... ettin..Bir zahmet kokmasın ama kimilerinin vardır öyle 1 saat içinde tertemiz çorabı bile kokar ıyk
Daha iyi formda kalırsın.Öğlen yemeği vaktimin sağol tam ... ettin..
Gittiğin yerde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?