Bir Yere Davetlisiniz ve Geldikten Sonra Farkediyorsunuz ki?

Yok derse hımm ev sahibinin kulağına eğilir hacı fazla çorabın var mı derim. :D

Sana ayaklarımla selfie yapacak halimyok :F Ben bakımsızlığa karşıyım bikere :F

İşin bittiği yerdesindir o zaman :F
Valla çorap önemli hatta geçen arkadaş dedi gel bir çay içelim evde. Dedim tamam parmağın biri yırtılmış vay arkadaş arasına sıkıştırdım öyle oturdum. Parmağım biraz parçalandı öyle yürümekten ama olsun buna değerdi. :A

Yok derse hımm ev sahibinin kulağına eğilir hacı fazla çorabın var mı derim. :D
Ev sahibi kadınsa. :F

Valla çorap önemli hatta geçen arkadaş dedi gel bir çay içelim evde. Dedim tamam parmağın biri yırtılmış vay arkadaş arasına sıkıştırdım öyle oturdum. Parmağım biraz parçalandı öyle yürümekten ama olsun buna değerdi. :A

Ev sahibi kadınsa. :F
Çok kötü durum Allah muhafaza :F Allah başa vermesin :F
Gerçi ben dikkat ederim evden çıkmadan önce temiz ve yırtık olmayan çorabı giyerim haa yinede o çorap yırıtlıyorsa suratımın kızarmasından başka birşey yapamam :( Belkii ufaktan ufaktan saklamaya çalışırım ... 🙁

Ev sahibi kadınsa mı haydaaa o zaman samimiysem insanlık hali derdim samimi değilsem de utanirdim. :(

Çok kötü durum Allah muhafaza :F Allah başa vermesin :F
Gerçi ben dikkat ederim evden çıkmadan önce temiz ve yırtık olmayan çorabı giyerim haa yinede o çorap yırıtlıyorsa suratımın kızarmasından başka birşey yapamam :( Belkii ufaktan ufaktan saklamaya çalışırım ... 🙁
Evde ben de kontrol ederim zaten canım ama ola ki yolda yırtılabiliyor yani. :A

Ev sahibi kadınsa mı haydaaa o zaman samimiysem insanlık hali derdim samimi değilsem de utanirdim. :(
Böyle zor durumda bırakıyorum adamı işte hayatın gaddarlığı :A

Dün elektrikler kesilirse dedin sabah kalktım elektrikler kesilmiş. :D Hâla gelmedi. :(