Bir Veda Daha

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,854
Puanı
1,060
Bir ülkede daha ekrana veda ettik. Polonya devlet televizyonu TVP1'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl salı günü yayınlanan bölümüyle bu ülkede de final yaptı.

Ekim 2014'te yayına başlayan ve Polonya'da yayınlanan ilk Türk dizisi olan Muhteşem Yüzyıl ilk ay 620 bin ortalama izleyici elde etmişti. Dizi 2015/16 sezonunda ise ortalama 2.3 milyon seyirciye ulaştı her bölüm.
Kendisinden önce yayınlanan İMDB pohpohlamalı- overrated Amerikan dizileri ise sadece 220 bin ortalamaya sahipti. Dizi en büyük çıkışını ise 2015'in son günlerinde yaşadı ve 2.5 milyonu aşkın izleyiciye ulaştı.

Muhteşem Yüzyıl'dan sonra Kiraz Mevsimi, Aşk Yeniden, Kurt Seyit ve Şura, Binbir Gece ve Asla Vazgeçmem gibi birçok dizi Polonya'ya satıldı, lakin hiçbiri Hürrem ve Sülüman'ın yarı reytingine dahi yaklaşamadı.
wspaniale_stulecie_drzewo_infografikanew.jpeg

@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @denizz19 @Aserat @Doğu @DarkLeqenD @Bully @ozgur2113

Hürremin anavatanı Polanya diyordun sen galiba?(b)

MY: Kösem bakalım ne yapacak. :X
şimdi hürremi ukraynalı diye biliyorum ben :) ama ukrayna-sırbistan-rusya-polonya herkes sahipleniiyor kadınmı neticide büyük yüce kutlu bir insan :)))
25 nisanda kösmüş başlıyor aynı kanal aynı saatte nasya ile iyi gider beroş gelince @Çiğdem- gibi kaçışır izleyici :S

amaç da oydu ben gidiyorum sanarak konuya giren melunların konudan üzüntüyle çıkması :A
ayy ban yediğin zaman bir forum göstermiştin oraya gidelim diye hayalet kasaba gibiydi o geldi aklıma hahahah :F:F:F
wlXB4PbuM0W2ChGUH1B3Lg.jpg

Bir ülkede daha ekrana veda ettik. Polonya devlet televizyonu TVP1'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl salı günü yayınlanan bölümüyle bu ülkede de final yaptı.

Ekim 2014'te yayına başlayan ve Polonya'da yayınlanan ilk Türk dizisi olan Muhteşem Yüzyıl ilk ay 620 bin ortalama izleyici elde etmişti. Dizi 2015/16 sezonunda ise ortalama 2.3 milyon seyirciye ulaştı her bölüm.
Kendisinden önce yayınlanan İMDB pohpohlamalı- overrated Amerikan dizileri ise sadece 220 bin ortalamaya sahipti. Dizi en büyük çıkışını ise 2015'in son günlerinde yaşadı ve 2.5 milyonu aşkın izleyiciye ulaştı.

Muhteşem Yüzyıl'dan sonra Kiraz Mevsimi, Aşk Yeniden, Kurt Seyit ve Şura, Binbir Gece ve Asla Vazgeçmem gibi birçok dizi Polonya'ya satıldı, lakin hiçbiri Hürrem ve Sülüman'ın yarı reytingine dahi yaklaşamadı.
Ekli dosyayı görüntüle 49960

@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @denizz19 @Aserat @Doğu @DarkLeqenD @Bully @ozgur2113

eminim polonyalılar menopozlunun diziye katıldığı son seneyi pas geçmişlerdir meryemin ayrıldığı sezonu son sezon kabul etmişlerdir :)